Millaiset ulkovalaisimet?

Kivimuurin päälle 17 metriä pitkään kaarevaan kukkapenkkiin on laitettu paikat viidelle ulkovalolle ja yksi muurin viereen kulun toiselle puolelle. 

Mä en oikein tiedä minkä tyyliset valot olisi meille parhaat. Olen jostain syystä hylännyt vanhoja katuvaloja muistuttavat mallit. Ajattelin, että räpästään jotain modernia ja huomaamatonta, mutta rosteria vai valkoista?

Ystäväni kävi Linnanmäellä ja pohti laittavansa omalle pihalleen Lintsin tyylisiä palloja, niissä kun on jotain satumaista.

Minustakin se kuullosti hyvälle. Löysin tälläiset samaisen ystäväni vinkkaamasta liikkeestä Eurovalaisimesta ja Kodin Terran sivuilta. 

Pohdin vielä, että onko siinä liikaa valoa puutarhaan? Keksin, että voisi ehkä laittaa viidestä kaksi sellaisiksi maasta valoa kasveihin heittäviksi lampuiksi.


Olimme muuten aivan uskomattoman hienoissa Halloween-pirskeissä eilen! I photoni vaan tilttasi, koneen muisti ei ilmeisesti enää riitä. Olisin halunnut näyttää teille jonkun kuvan juhlista, mutta ehkä myöhemmin. Iloisia päiviä teille!

Kommentit

Anne sanoi…
Moikka :) täällä samanlaisia pohdintoja...ei helppo ei :)
Otimme Massivelta pihavalaisimen ja samaa sarjaa matalampia muuri/käytävävalasimia, merkki taisi olla Bratislava. Vaihtiksia ei ylenmäärin tällä erää ollut ;( Kivalle näyttää "lintsin valaisin".
Tuire sanoi…
Kiitos Anne! Ulkovalojen valinta on tosi vaikeaa. Bratislava näytti myös hyvälle!
Anne sanoi…
Hei vielä :) Ole hyvä vain !
Mieheni tuosta huikkasi; " antavat hyvän valon, olematta silti jalkapallokenttävalasin ;) Meillä autokatoksen seinässä kaksi seinä Bratista ja pihalla yksi iso sekä penkeissä ja käytävillä matalammat ja talon seinässä ihan jotain muuta ;) Olen niin into piukeena nykyään puhumassa valaistuksesta ja valaisimista, hih :) Halusin että talo valaistaa erikseen ja kunnolla ja pihalla pitää taajamassa olla valoa mutta siten että kaikki ei pala yhtäaikaa, ainakaan aina...
Satu sanoi…
Hyvältä kuulostaa suunnitelmasi valojen suhteen! Niiden valinta on älyttömän vaikeaa. Meillä päädyttiin aikanaan "romantiikkalinjaan" osittain siksi, että moderni olisi näyttänyt ehkä hieman liian modernilta tälläisessä perinteisessä landemaisemassa. Mene ja tiedä, mutta itsekin katselen nykyään noita pelkistetympiä valaisimia "sillä silmällä" :)
Tuire sanoi…
Anne-Kiva kuulla minkä verran teillä on lamppuja. Ja hyvä huomio, eihän niiden tosiaan tarvitse kaikkien palaa yhtäaikaa. :)

Satu- Romantiikkalinja varmasti sopii taloonne hyvin. On kyllä tosiaan ihan vaikeimpia valintoja. Ulkovaloista kun en ole koskaan tullut haaveilleeksi niin kuin melkein kaikesta muusta.
Heli sanoi…
Olipa hyvään saumaan tämä postaus!! Meillä on pohdittavana myös tuo ulkovaloasia ja tässä oli kyllä just hyviä malleja mietittäväksi nuo pallomaiset!! Kiitos!!!
Tuire sanoi…
Kiva kuulla Heli! Hyviä suunnitteluhetkiä!
ANNAO sanoi…
Varmasti vaikea valita valaisimet, tsemppiä valintaan. Oma suosikkini noista on tuo viimeinen :)