Sisustusidoli


Uusimmassa Lantlivissä oli lempparisisustajani Katja Carnett. Tämä on kolmas artikkeli, jonka olen nähnyt hänen upeasta kodistaan.


Tässä on kuvia vuoden 2005 Kodin kuvalehden artikkelista.


Lantlivissä Katja kertoi vinkkinsä vintagelöytöhin. Suunnilleen näin: 


Matkusta Ranskaan, siellä on parhaat antiikkikirppismarkkinat. Markkinoita on joka pyhä vuoden ympäri. Matkusta autolla ja nuku autossa. Osin säästäksesi rahaa ja siksi, että markkinat alkavat aikaisin. Monesti jo viideltä aamulla.


Arvatkaa minkä kuumeen nuo vinkit minussa nostattivat. Voin jo kuvitella herääväni autossa jäsenet jumissa, hieraisevani silmiäni  ja näkeväni kaikki antiikkiunelmat edessäni. Pakko päästä joskus.


Mitähän siitä seuraisi? Matkustaisiko meidänkin olkkariin itseäni korkeampi Madonna? Vai syrjäyttäisikö aito vanha tämän Plantagenin jättiuurnan?


Aika nätti tämä Plantagen versiokin, vai mitä? Mallihan ei ole muuttunut moneen sataan vuoteen. Tämä tulee sen muotopuutarhan katseenvangitsijaksi.

Kommentit

Samanlaisesta reissusta haaveilen myös minä. Pakettiautolla tai peräkärryllä en uskaltaisi lähteä liikkeelle, joutuisin varmaan vararikkoon... ;)
Tuire sanoi…
Niin voisi käydä mullekin. :)

Olisi tylsää matkustaa sinne asti, jos ei olisi rahaa ostaa mitään ja taas toisaalta tylsää lykätä reissua hamaan tappiin, koska ei ole tarpeeksi rahaa. Oikeastaan pitäisi mennä just nyt kun talo on sisustusvaiheessa, mutta ei taida olla sitä rahaa. :)
Kultsin kämppä sanoi…
Samoissa suunnitelmissa omatkin ajatukset pyörivät: vuokralle minikuormuri ja kohti Ranskan maaseutua!

Ihana blogi sinulla, jään mielenkiinnolla roikkumaan sivun reunaan tulevaisuudessakin.
Katariina sanoi…
Me olimme vähän aikaa sitten Pariisissa lomalla, ja matkaoppaassa oli hyvin esitelty kirpparialueet. Valitsin sieltä suurimman ja suosituimman kirpparialueen,jonka piti myydä antiikkia ja muuta ihanaa. Matkasimme sinne metrolla, ja voihan pettymys! Alue kyllä löytyi ja oli iso, mutta yhtäkään vanhaa tavaraa siellä ei ollut, vaan rihkamakamaa, kopioadidaksia jne.. tuli mieleeen joku Turkin basaarialue. Silloin kyllä harmitti, ja kello oli jo sen verran ettemme enää kerinneet etsiä toista kirpparialuetta.. Matkaopaskaan ei ollut kuin pari vuotta vanha, mutta näköjään siinäkin ajassa asiat muuttuu..
Tuire sanoi…
Porte de Clingnancourtissa olen käynyt Pariisissa metrolla. Se oli aivan unelmapaikka! Raahasin sieltä puutarhatuolin. Ihmisiä nauratti kun tuolini tuli matkalaukkuhihnalla finnairin lapuin varustettuna. :)

Nyt haluisin jonnekin maaseudulle ja autolla.

Katariina-Harmi, että satuitte väärään paikkaan. Mutta Pariisi oli varmasti ihana.
Tuire sanoi…
Kultsin kämppä-Mukavaa, että viihdyit. Haaveillaan yhdessä. :)
Saila sanoi…
Vou, mikä uurna. Hyvän näköinen. Mielenkiintoiset sisustuskuvat, vaikka täytyy sanoa, että hyvin on tämän hetken valkoisen sisustusmuodin mukaista... Toisaalta, sinä osaat hienosti yhdistellä sitä tyyliä ja omaa ripaustasi. Itselleni se tuntuisi päälleliimatulta, kun olen rehevämmän ystävä.
Nuo antiikkipihakalusteet päivänvarjoineen ovat aivan herkut, njam! Tuollaiset kun saisi. Eikun pakettiautoa ja laivalippuja hankkimaan... Hitsi kun meiltä on niin mitkä ja kallis matka Keski-Eurooppaan.
Saila sanoi…
Siis piti sanoa PITKÄ ja kallis matka. Himpatin kirjotusvihreet...
Suvimarja sanoi…
kuulostaa aika ihanalta.. ei vaan lasten kanssa onnistuis.. :D
Kuvittellin jo mielessäni parivuotiaan kanssa moista reissua ja autossa nukkumista torien liepeillä, heh :D
Tuire sanoi…
Saila-Kiitos! Tuo päivänvarjo on jäänyt kummittelemaan minunkin mieleen. Toisaalta semmoista aarretta pitäisi varjella Suomen säässä niin, että jaksaisinko kuitenkaan. Harmi, että Suomi on niin kaukana.

Suvimarja-Ihan samaa minäkin olen pähkäillyt. Autolla matka kestää sen verran kauan, että raaskisikohan vielä jättää lapset ja lähteä?
Kesäkukka sanoi…
Samaista kotia olen ihaillut parinakin iltana :) On kyllä niin upea!
TiaNina sanoi…
Olen joskus todellakin päässyt kirppismakuun Pariisissa, - ilman autoa ja melko rahatta ; kammottavaa oli katsella kaikkea ihanuutta, kun ei voinut ostaa kuin pikkuisia aarteita. No, löysin silloin kaverin yhdelle pienelle tärkeälle hopea/kivikoristelinnulle, jonka samaa sarjaa oleva kaveri kökötti pariisilaismummon pöydällä. Se ensimmäinen löytyi ihan koti Suomen kirpparilta...
Mmm - jokuhan voisi järjestää bussimatkan - niin Ikekin tekee - tosin ei ehkä ilmaista :)
TiaNina sanoi…
ne kirjoitusvirheet --- siis IKEA - ei "Ike" :))))
Tuire sanoi…
Kesäkukka-Se on todella upea. En löytänyt sitä kolmatta artikkelia, sen täytyy olla jossain joululehdessä. Löytynee sitten kun ostetaan kirjahylly ja saan purettua kirjalaatikot. :)

TiaNina-Hyvänen aika mikä idea, yhteinen bussimatka! Pälkähti päähän, että meidän kylällä asuu mukava bussiyrittäjäkin. Mielenkiintoista!
Katariina sanoi…
Tuire, milloin kävit tuolla Porte de Clingnancourtissa? Me kävimme nimittäin juuri siellä.. yhä vaan enemmän harmittaa, ettei siellä ollut mitään, kun ei Pariisiin nyt ihan heti uudelleenkaan mennä..
ANNAO sanoi…
Blogissani on sulle jotain ;)
tiina sanoi…
Nonnii... pakko ostaa huomenna Lantliv... kun ei tule minulle postissa.
Taiai tulla sitten tännekkin yksi ihailija... ;)
Tuire sanoi…
TiaNina-Hip hei! Suunnitellaan. :)

Katarina-Kävin siellä 2005. Vaikea uskoa, että se olisi huonontunut. Se tuntui ihan vakiintuneelta paratiisiltä. Mutta onhan se tosi suuri, jospa kiertelit vääriä kujia? Voi kukahan olisi käynyt siellä ja auttaisi meitä selvittämään asian?

ANNAO-Kiitos kovasti tunnustuksesta! :)

tiina-No nyt kandee vaan ostaa se Lantliv. :)