Etuovella

Pieni kukkanen tarvitaan myös.

Sisällä odottaa laatikkomeri, 
mutta pieni kukkanen tarvitaan myös. :)

Sisään tulijaa ilahduttaa nyt tulilatva, hopealanka ja koristekaali.

Ruukut ovat lojuneet lähes käyttämättä jo vuosia. Oikeastaan nämä ovat oikein näppärän kokoisia (n.27 cm), kolme kasvia täyttää ruukun kauniisti ja näyttää hyvältä. Vanhan kodin sisääntuloa koristi suuremmat ruukut (n.37cm), joihin kukkien sijoittelu on vaikeampaa ja kalliinpaa. 

Toki ne jäävät käyttöön, ehkä terassille. Täytyy miettiä mitä niihin laittaisi. Suuren ruukun keskellä pitäisi kaiketi olla havu. Aluksi mulla olikin siinä pieni köynnöspylväs, johon kasvatin siemestä valkoista mustasilmäsusannaa. Sitten kyllästyin kun ne ovat niin hallanarkoja ja vielä auringossa paloivat raaskuiksi kun en jaksanut totuttaa niitä tarpeeksi varoen.

Tässä sitä pohditaan ensi kevään kukkasia, mullahan ei ole mitään kummempaa nyt, ehe!

Simppeli penkki etuovelle tarttui Fiskarsin antiikkimessuilta mukaan. Esittelen varsinaiset löytöni sieltä sitten myöhemmin. :)

Kommentit

Katariina sanoi…
Kivasti piristää ja ilahduttaa muutamakin kukka :)

Intoa muuttolaatikoiden purkuun ja mukavaa viikonloppua!
Terhi sanoi…
Kivalta näyttää :)
Ulla-Kristiina sanoi…
Kauniisti olet kukat laittanut.
Hieno penkki.

Minulla on ollut keväästä asti tuota hopealankaa ja tykkään siitä kovin.

Hyvää viikonloppua!
Kesäkukka sanoi…
Kaunita ovat!
Koristekaalia ja hopealankaa minäkin laittaisin, mutta ei taida kannattaa, kun nuo ankan ryökäleet ne viime syksynäkin popsivat parempiin suihin...

Mukavaa viikonloppua!
Sanna-Pauliina sanoi…
Ihanan näköinen uusi koti teillä! Kaunis penkki etuovella ja sen päällä oleva ruukku on ihanasti patinoitunut :) Mukavia sisustustunnelmia sinulle!
Hannis sanoi…
Olin mielestäni jo kommentoinut, mutta en sitten ollutkaan... Ihana kun olet laittanut jo näitä "syyskukkia": Pitäisi itsekin! Mulla vaan pelargoniat rehottaa...
No hyvin suunniteltu on puoliksi tehty...!

Olipa kauniita syysistutuksia!
Nina sanoi…
Blogissani on sinulle jotakin. :)
Tuire sanoi…
Kiitos kommenteista!
Voi että, jäin taas netittä!
Hopealanka on ihanaa. Mulla on joskus vaikeuksia löytää sitä keväällä. Ja joskus olen pitänyt talvella kupsahtaneita hopealankoja seuraavankin kesän, niissä kun ei juuri eroa huomaa. :)