Shabby ChicOstin Oma piha messuilta Rachel Ashwelin Shabby Chic interiors-kirjan Hobby Booksin osastolta. Kuvan seinä on valkopestyä betonia. Betoni on jännä materiaali, joka on alkanut kiehoa minua.

Joku pyysi silloin postailemaan kirjasta. Ainoa toive, jonka olen lukijoilta saanut. Nyt vasta olen kirjaan perehtynyt ja laitan nämä minua eniten sykähdyttäneet kuvat. Sorry kun kesti. Jos muillakin on mielessä jotain aihetta minulle niin olisi mukava kuulla. Vaikka pääni vilisee omistakin ideoista. :)


Olen tosi tosi pitkään unelmoinut tiskialtaasta keittiönikkunan edessä ja iloitsen siitä, että se unelma toteutuu uudessa talossa. 


Meillä kukkii näin kauniisti marjaomenapensas. Syksyllä siihen tulee punaiset marjat. Joskus marjoja saa ihailla koko talven, joskus taas linnut syövät ne.

Raksa on joka päivä eri näköinen. Kellarin väliseinät on jo muurattu.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Oi miten ihana tuo keittiökuva on! Siinäkin on valkoiset kaapin ovet, valkoinen taso, valkoiset lattiat, ja silti niin ihana, eikä yhtään irrallaan leijuva... Voi kun osaisi päättää - keittiötä siis suunnittelen :)

Mutta sitten, olisin kysynyt mitä on tuo ihana tapetti jota on kirjan taustalla :) ?

Susanna
Anu sanoi…
Oi, tuo kirja on kaivettava itsellekin jostain:)

Ja pihalla on kaunista!
Tuire sanoi…
Susanna-Kokonaan valkoinen keittiö on minusta aika houkutteleva. Valitsin valkoisen keittiön, jossa tasot ja lattia ovat valkotammea. Tapetti on Laura Asleyn Josette ja tulee myös uuteen taloon.

Tapetista lisää huhtikuun, valinnat tehty kirjoituksessa ja keittiöunelmiani löytyy maaliskuulta, mistä kauniit keittiöt tehty.

Antoisia keittiön suunnitteluhetkiä!

Anu-Kiva, että pidit kuvista! :)
Sanna-Pauliina sanoi…
Ihana kirja, mullakin on tuo.. Itsekkin olen unelmoinut tiskialtaasta ikkunan edessä.. se kuitenkin antaa vielä odotuttaa..
Mukavaa kesäkuuta!
Sanna-Pauliina
allidaalia sanoi…
Talo projekti edistyy vauhdilla!
Mielettömän ihania kuvia kirjasta löytyy. Minuakin viehättää rosoiset pinnat.
Aurinkoista viikkoa!
Tuire sanoi…
Sanna-Pauliina-Chabby Chic kirjat ovat ihania. Muistan kun monia vuosia sitten näin ystävälläni Rachelin ensimmäisen kirjan, ihastuin ja opin käsitteen Chabby Chic. Kepeää kesäkuuta!

allidaalia-Talo edistyy. :)
Rosoista ja nuhjaantunutta hienostuneisuutta, hurmaava Chabby Chic!
Aurinkoa arkeen!
Satu sanoi…
Ihana kirja, täytyypä pitää silmät auki jos löytäisin sen itsekin. Vaaleissa väreissä silmä lepää, ei sille vaan voi mitään :)
Tuire sanoi…
Hobby Booksilta ostin omani. Haaleat pastellivärit ovat kauniita. :)