Täydellinen nainen?


Seikkailin blogimaailmassa ja eräästä blogista sain lukea, että joku jossain toisessa foorumissa päivittelee täydellisiä naisia, jotka pitävät blogia, sisustavat, shoppailevat, leipovat ym.

Kirjoitukseen oli oikein listattu näitä blogeja:
Kaunis Pieni Elämä
Onnela
Mustikkamäki
Elämää Villa Honkasalossa
Kuulasta ja Kepeää
Keltaisessa talossa 

Kylläpä olen päässyt hienoon seuraan! Kirjoitus oli ilmeisesti ilkeämielinen, mutta en voi olla hymyilemättä. Kiva, että blogissa elämäni näyttää hienolta. Ja onhan elämässäni moni asia hyvin, mutta voisin kyllä kerätä kasan säälipisteitäkin.

On hyvin harmillista, että moni blogin kirjoittaja on saanut toimia joidenkin pahanmielen purkukanavana. Kenelläkään ei ole oikeutta pahoittaa toisen mieltä. Kenenkään elämä ei ole yhtä ruusuilla tanssimista ja iloa pitää vaalia. 
Mitä on elämä ilman iloa?

Blogi on omaa aikaani ja saan tästä tosi paljon sitä iloa ja inspiraatiota. Blogini on vielä nuori ja olen saanut pelkästään ihanaa palautetta. Kiitos kaikille kommentoijille antamastanne kannustuksesta ja tuottamastanne ilosta!

Olen saanut monta lukijaa lisää, kivaa! Onkohan joku eksynyt lukijaksi tuon mystisen kirjoituksen kautta. Hauskaa, että olette viihtyneet ja tervetuloa kaikille!

Aah! Tänään tulee ne aidot täydelliset naiset. Lempisarjani. :)

Iloa vaalien,
Tuire


Kommentit

naana sanoi…
Niinpä, niin tuttua... uskon että se on sitä kateutta ihan selvästi. ;) Minulle blogin pitäminen on harrastus, iloinen semmonen.

Halit ystävälle, sinulla on superihana blogi. Jatka samaan malliin, jooko? <3
Mari sanoi…
Ihmiset on niin kateellisia, eiköhän tuossakin taas vaan siitä ole kysymys.
Wilhelmiina sanoi…
Niin sama täällä , iloinen harrastus ;) Juu tähän jo kohta tottuu *huokaus* sitä saa lukea kaikenmoista ja sen semmoista... osa noista kommenteistahan on poistettu onneksi sillä ei niistä sieltä kukaan mitään saa .

Täydellinen nainen , sepä se ihan naulaan kantaan mutta millainenhan on ei täydellinen nainen ;) ?
Voimia ja jaksuja , eteenpäin sanoi mummo hangessa!
U.M sanoi…
Ihana kuulla ettet ole pahoittanut mieltäsi tuosta ilkeämielisestä kirjoituksesta :) Luin itsekkin tuosta Mustikkamaa blogista ensimmäisen kerran..
Mukavaa, glamöröösiä ja aurinkoista keväistä arkiviikkoa sinulle! :D
Tuire sanoi…
Kiitos kannustuksesta jälleen!

Samaan malliin jatketaan, ehdottomasti. Toivottavasti kommentitkin jatkuvat yhtä positiivisina ja varmaankin jatkuvatkin.

Annetaan hyvän kiertää! :)
jonna sanoi…
Hei,

ajattelinpa heti ilmoittautua, että minä liityin lukijaksi tuon postauksen perusteella ;D

Hyvässä seurassa tosiaan olet. Kaikki listan blogit ovat aivan ihania ja niistä on mukava käydä kurkkimassa ideoita omaan sisustukseen.

Aurinkoista kevään jatkoa! Ja intoa täydellisen blogin jatkamiselle! ;)
Ulla-Kristiina sanoi…
Näitä piikittelijöitä on alkanut nyt keväällä tulla enemmän. En voi ymmärtää heidän sielunelämäänsä. Kaikesta parasta on kun jättää loan heittäjien kommentit omaan arvoonsa. Onneksi sinä osaat suhtautua oikein. Sinulla on tosi upea blogi, eikä sitä muuta miksikään joku ala-arvoinen kommentointi.

Mukavaa alkanutta viikkoa!
Sanna sanoi…
Hei, kuule, juuri tuon arvelemasi "jutun" kautta eksyin tännekkin =). Täällähän näyttää mukavalle =). Siis täydellisiä Naisia. =). Mutta meitä täydellisiä Naisia on hurjan paljon, hyvä niin ;). Mukavaa päivänjatkoa. -
Sanna-
Tuire sanoi…
Näköjään tuo kirjoitus on toiminut mainoksena.

Tervetuloa Jonna ja Sanna ja muut uudet lukijat!
Olet oikeassa Sanna, meitä täydellisiä naisia on paljon! :)

Täydellistä alkavaa viikkoa Ulla-Kristiinalle ja kaikille teille!
Saila sanoi…
Mäkin tykkään Täydelliset naiset -sarjasta, siitä löytää itseäänkin ja voi naureskella samalla itselleen ja muille ;-)
Kirjoitetusta mielipiteestä on yleensäkin vaikea saada selvää – onko kyseessä totista, ironiaa, letkautusta vaiko hyväntahtoista. Enpä ottaisi mitään kommenttia ihan kirjaimellisesti. Ei kannata jäädä murehtimaan mitä toinen tarkoittaa, kun ei ehkä ole tarkoittanut yhtään mitään erityistä, se voi olla hetken mielijohde tai mitä vain.
Ole oma itsesi ja nauti elämän pienistä iloista, ja suurista saavutuksista, kuten tuo komuutti. Johan sitä tulisi hulluksi jos aina vain miettisi, mitä muut mahtaa tarkoittaa.
Anu sanoi…
No johan nyt on. Onneksi et ottanut loukkauksena. Täällä on kaunista ja iloista. Ihana että joku jaksaa ja osaa näitä tehdä. On jotain piristystä arjen harmauteen.
Viivu sanoi…
Hitsi! Nyt mä kyllä oon kateellinen! Mä en sitten ilmeisesti ole täydellinen nainen!!! ;D

Onnittelut tittelistä. Ja itse olen ihmetellyt ja ihan suruissani katsellut tuota ihme ilmiötä. Toisaalta parempi vaan viitata sille kintaalla, kukaan tuskin jaksaa hirmusen kauan ketään kiusata jos ei saa minkäänlaista huomiota teollaan... tai sitten tällaista positiivista :)

Always look on the bright side of life :)

Tuolta listalta löytyvät omatkin suosikkini!
Krista sanoi…
Juuri tuollaisista kommenteista pitää ottaa tämä puoli esiin ja nauttia tilanteesta, että on tehnyt vaikutuksen! :)

Hyvä naiset (täydelliset sellaiset) :)
tiina sanoi…
"Täydellinen nainen" ilolla ja lämpimin halauksin tervehtii toista "Täydellistä naista" katsoessaan Täydellisiä naisia telkkarista. ;)
Kyllä elämä on sitten ihanaa, nautitaan siitä.
<3 tiina.
Hei, Olinpa iloinen kun puolivahingossa satuin tänne, taidetaan olla entisiä muskarituttuja :)
Marja sanoi…
Moi Rouva Täydellinen :) Minäkin huomasin moisen tekstin, taisi olla Tiinan blogissa. Voi huoh! En jaksa reagoida moiseen tämän kummempaa, poikkesin vain lähettämään lämpimiä terveisiä!!
Tuire sanoi…
Saila- Täydelliset naiset on aika oivaltava ohjelma. Sitä katsellessa monesti oivaltaa itsestäänkin jotain. On tosiaan hyvä osata nauraa myös itselleen. :)

Anu- Piristystä tarvitaan, ihanaa kun jaksat kommentoida!

Viivu-Mä olin hämmästynyt, että blogini oli tuossa listassa. On niin monia täydellisempiäkin. Sinullakin on aivan täydellinen blogi.

Krista- Niin totta, elämästä pitää noukkia parhaat puolet.

Tiina- Iloinen halaus "täydelliselle naiselle"!

Rebecca- Hauskaa kun satuit löytämään tänne. Teidän pieni muskarilainen oli aina niiiin ihanasti puettu. Upea blogi sinulla, oli ilmeisesti jo silloin. Mä vasta aloitin. Olet toinen tuttu, joka bongaa minut täältä. :) Täytyypä alkaa seurata blogiasi.

Maria- Kiitos lämpimistä terveisistä! Terveisiä teillekin päin.
Terhi sanoi…
Hyvään seuraan olet päässyt, Täydellinen Nainen :) Hyvä, ettet pahoittanut mieltä kirjoituksesta, joka ei muuten itselläni ole osunut silmään missään. Sulla on ihana blogi, jatka samaa rataa :))
Maria sanoi…
Kiva että jollakin on ollut aikaa etsiä parhaat blogit! Ja kovasti on ollut kiinnostusta! Ihanaa seurata täydellisiä naisia ja saada inspiraatiota!
Tuire sanoi…
Kiitos Terhi ja Maria!
Samaan kepeään tyyliin jatketaan. :)

Mä en ole koskaan lukenut mitään keskustelufoorumeita. Ehkä pitäisi joskus.

Kepeää viikkoa kaikille!
Teija sanoi…
Voi mikä mahtava asenne sulla! Just näin ja go on girl! :)
Mari sanoi…
Löysin vauvapalstan kautta tänne tuon "päivittelytekstin" myötä! Ihana että löysin teidät kaikki täydelliset naiset. Hyvä mieli tulee lukiessani teidän juttuja. Ihanat värit ja iloiset elämän pilkut tuovat apua tähän harmaaseen arkeen. Tulen seuraamaan blogejanne jatkossakin. Kiitos!
Tuire sanoi…
Kiitos kovasti Teija!

Mari-Tervetuloa! Minäkin olen onnellinen blogeista. Eläköön blogien keksijälle, kuka lieneekin!
Sari. sanoi…
Tänään ehdin jättää oman merkin tänne, senkin täydellinen nainen ;D

Voi juku, kaikkea sitä netissä näkee kun vanhaksi ellää - toivottavasti täydellisten naisten blogeja repostelleet säälittävät kateuden kutaleet joskus saavat lahjaksi elämän, ettei tarvitse muiden elämää niin kovasti kahdehtia.

Sulla on ihana blogi missä kuvat eikä jutut ole "tuubaa" ♥
Anonyymi sanoi…
Hei Kaikki Kaikenlaiset Naiset!

Otetaan oppia vanhan presidenttimme sanoista:"Ei pidä provosoitua, kun provosoidaan."

Minä ainakin olisin kovin tyytyväinen, jos jokaisessa blogissa päivästä toiseen kauhisteltaisiin kirjoituksiani, jos olisin jotain sellaista kirjoittanut.
Tuire sanoi…
Blogit ovat minulle tärkeä ilonlähde. Sellaisina toivon blogien pysyvän. :)

Iloa kaikille!
Marika sanoi…
Minäkin vähän aikaa sitten vasta kuulin tästä aiheesta. Hassua kun en ollut koskaan tullut edes ajatelleeksi että joku voi inhota bloggailua tai bloggaajia.. :)

No mutta minähän olenkin epätäydellinen nainen koska en osaa leipoa, yritän opetella kokkaamaan ja koti on niin täynnä koiran/kissan/kanin/yms karvaa ettei tästä täydellistä saa tekemälläkään.. :P