Iloista pääsiäistä!


Nyt oli helmililjojen vuoro päästä Kusnetsovin terriiniin. Helmililjat on hyvä ostos, koska ne voi laittaa pihalle kukkimaan tuleviksi vuosiksi. Perunanarsisseissa luki, että voi istuttaa pihalle. En ole kokeillut, mahtavatkohan pärjätä täällä pohjoisessa?


Pojat saivat pääsiäisrakeita Mailegin muniin, jotka ostin kun pienempi oli vielä masussa. Tänä vuonna niitä myytiin suurikokoisina pöytäversioina, ihania nekin. Nämä voi ripustaa vaikka sängyn laidalle odottamaan pientä heräämään pääsiäiseen.

Yritin ottaa kuvaa poikien herkkuhetkestä, mutta jostain syystä kuvista tuli aivan pimeitä ja ankeita. Uusi kamera on toiveissa täälläkin.
Rairuohon parturointi ja tipujen asettelu on kolmevuotiaani lempi pääsiäispuuha. Hauskaa oli tänään ulkonakin kun pojat potkupyöräilivät valtavissa lätäköissä rapa räiskyen. Harmi kun kamera jäi kotiin.

Minä lähden viettämään pitkää pitkäperjantaita ihanien naisten seurassa.

Iloista pääsiäistä kaikille!

Kommentit

Vekarus sanoi…
Suloiset munat! Iloista pääsiäistä!
Teija sanoi…
Iloista pääsiäistä ja mukavaa iltaa :)
Kesäkukka sanoi…
Mukavaa ja aurinkoista Pääsiäistä myös Sinulle!
Terhi sanoi…
Voi kuinka ihania nuo Mailegin pääsiäismunat - olisinpa itsekin bongannut jossain moiset, niin olis meidänkin lapsukaiset löytäneet jotain yllätyksiä niistä :) Meillä vierailee pääsiäispupu Pääsiäispäivien öinä, joten pupun piiloista etsitään munia su ja ma-aamuina :)
Marja sanoi…
Ihania kuvia... ja onpas nuo Mailegin munat tosiaan kivat! Kiinassa asuva ystäväni osti tuollaisia paikallisesta huuto.netistä pilkkahintaan ties kuinka monta ja juurikin tänään kirjoitteli täyttäneensä ne nameilla :) Taidanpa ostaa häneltä ensi vuodeksi muutaman...

Aurinkoisia pääsiäispäiviä!
Kaisa sanoi…
Ihastuttavia Mailegin munia ja Hauskat turkoosit tiput ;) Upeaa tyttöjen iltaa...
Saila sanoi…
Iloista pääsiäistä!
Tuire sanoi…
Suklaamunien etsintä on riemukas pääsiäisilo. Varmaan meillekin pupu tekee kätköjä joku yö. Pääsiäisenä saa herkutella!

Kiina on varmasti oikea aarre-aitta kun oppii siellä ostoksia tekemään. Minunkin ystävä asui siellä vuoden ja toi kivoja tuliaisia. :)

Ilta oli hauska ja nyt on aikaa levolle.
Aurinkoista pääsiäistä kaikille!
Wilhelmiina sanoi…
Hyvää pääsiäisen aikaa :)
tuli tuosta keittiöjutusta mieleen että mikä on kvänum keittiö ? ihan uusi tuttavuus minulle.
meillä on petra keittiö ja saara ovi, pidän siitä kyllä -saa näyttävän näköisen juuri tasoilla , hanoilla, altailla jne..

Onnea teille muuten projetkiin :)Se on ihanaa aikaa...
Tuire sanoi…
Kiitos Wilhelmiina! Teilläkin on ilmeisesti taloprojekti tulossa?

Kvänum on ruotsalainen keittiövalmistaja. Suomessa sitä myy ainakin Creanno. Jos luksuskeittiöistä puhutaan niin sittenhän on Lidhults keittiöt. Ruotsista myöskin ja he tekevät oikeasta puusta käsityönä.

Mä tutkailen heidän sivuja vain ideoita saadakseni. Petra-keittiöltä ottaisin myös Saara oven, mutta meidän talokauppaan saa vain tiettyjä. Niistä valitsin Sirjen.
Kiva kun tulit lukijaksi!