Tänään täytin mieleni rauhalla


Heräsin hiljaiseen kotiin omaan tahtiin. Join tuoremehua ja luin muutaman päivän postit. Sain Anna-lehdeltä tarjouksen, ensimmäistä kertaa vuosiin. Päätin tilata 5kk 2kk:n hinnalla, matkahiusrauta kaupan päälle. H&M postimyyntimainos tuli myös ja siinä oli ihania vöitä ja huiveja. No nyt mun ei tarvikaan yrittää väpertää itse. Tilaus sinnekin. 


Äiti kertoi puhelimessa poikien kuulumiset. Tuli vähän ikävä, mutta iltapäivällä pojat jo tulevat kotiin.

Lähdin hiihtämään. Hiihdin yksin aurinkoisia latuja verkkaiseen tahtiini ja muistelin risteilyä. Tulin eilen pidennetyltä Tukholman risteilyltä. Oli ihanaa! Meitä oli seitsemän erilaista ihanaista naista. Matka oli täydellinen sekoitus rauhallisia ruokailuja upeiden jäämaisemien äärellä, kikatusta ja valmistautumista hytissä, karaokeakin, irrottelua tanssilattialla ja shoppailua ja kahvittelua Tukholmassa. Siellä oli vain vähän lunta.

Kuvissa ostoksiani. Pysyin tavotteissani enkä ostanut paljoa. Kerron parhaat Tukholman tärppini piakkoin.

Oli hauskaa saada lisäpäivä laivalla, kiireetön aamu ja ilmainen buffet. Onneksi emme olleet merellä törmäilemässä. Odotimme vain lähtölupaa ja jäämurtajia avaamaan väyliä. Viking Mariella piti meistä oikein hyvää huolta. Mehän otimme tilanteesta kaiken ilon irti! Mä jaksoin bilettää aamu kuuteen, osan ystävistä vielä jatkaessa. Päivällä nautiskelimme tyynellä kannella auringonpaisteesta ja jäälauttojen liikkeestä. Ja tanssimme taas vähän lisää ja esiintyjät lauloivat meille. Iik!

Kommentit

Marja sanoi…
Oi kuulostaapa aivan ihanalta... sekä sinun tämä päiväsi, kiireettömine hetkineen, että tuo risteilyreissunne :) Jään innolla odottamaan vinkkejä Tukholmaan sillä sinne olen minäkin suuntaamassa kahden viikon päästä! Ja ihanalla naisporukalla minäkin - kerrankin päätin osallistua erään päämiehemme järjestämään reissuun, mukaan lähtee siis porukkaa meiltä töistä sekä päämiehemme. Yleensä kierrän nykyään tuollaiset ryyppyreissut kaukaa mutta kun luvassa on päivä Tukholmassa niin en voinut ilmaista reissua vastustaa :) Tosin, ilmaiseksihan se ei taatusti tule... mulla on jo pitkä lista missä kaikkialla ainakin haluan ehtiä Tukholmassa käymään. Ja onneksi mukaan lähtevät myös lähimmät työkaverini - meillä tulee taatusti olemaan hauskaa yhdessä! Saas nähdä millainen jäätilanne on silloin..

Sinne suunnalle mukavaa viikonlopun jatkoa! Meillä viritellään rockband-peliä - tytöt tykkäävät katsella ja kuunnella kun iskä soittaa kitaraa ja minä rumpuja :) Keikkailta tiedossa siis..
Ai kun ihanan kuuloista! Aina vaan enemmän ketuttaa kun en päässyt mukaan tällä kertaa :( Kerro heti, mitä kaikkea ihanaa ostit?
Tuire sanoi…
@Marja: Hauskaa, että pääset Tukholmaan. Koitan laittaa ostospaikkani huomenna blogiin. Toivotaan, ettei jäätilanne lyhennä ostosaikaanne. Teidän keikkailta kuullostaa kivalta!

@Petrita: Kuvissa siis oli jo melkein kaikki ostokset. Lisäksi ostin vähän askartelujuttuja ja kankaita. En osta mitään ennen muuttoa, on mottoni nyt. Voi kunpa olisit ollut mukana!
nanna sanoi…
Jos mä pippaloisin aamukuuteen, en kyllä hiihtäisi viikkoon enkä paljon mitään muutakaan, hihii :)
Tuire sanoi…
Mä olen saanut aika hyvät valvomisharjoitukset esikoisen kanssa. Yksi yö versus muutama vuosi, ei paljon paina. Sitäpaitsi nyt sain nukkuakin. Tuli oikein ylellinen tunne kun sai virkistyä ja nukkua. Tähän asti on pitänyt valita jompi kumpi. :)