Pikkuprinssieni kuninkaalliset harrastukset


Ostin keskiviikkona Prinsessa Märtha Louisen kirjan, Miksi kuninkaallisilla ei ole aina kruunua? (Suomalaisen kirjakaupan alesta) Tykkään kirjasta, kolmevuotiaani pitää myös. On se vaan harmi, ettei meillä ole omia kuninkaallisia.

Tänään meidän päivä meni aivan uusiksi. Juuri ystäväni lapsineen purkautui autosta meille kylään, sain puhelimessa kuulla joutuvani taas silmäklinikalle. Mulla on aivan hirveä silmätulehdus ja olen päässyt elämäni ensimmäistä kertaa silmälääkärille, kolmesti jo. 

Herttaisella ystävälläni on kätevä auto ja hän lupautui viemään minut silmäklinikalle. Ei muuta kun neljä lasta autoon ja menoksi. Ystäväni oli sitä mieltä, että samalla vaivalla voisimme tehdä jotain hauskaa. Ja me teimme. Huomaatte varmaan yhtäläisyyden kirjassa ja meidän päivän touhuissa.

Pikkuprinssit saivat Lindexin alesta paidat.
Kiitos ystävä! Olit pelastava enkelini tänään. 

Kommentit

Marja sanoi…
Ihania kuvia! Mikä kirkkaus, valoisuus, taivaan sini ja lumen valkoisuus! Näyttää hauskalta puuhalta, pitääpä näyttää kuvat meidänkin tytöille :) Ja nuo paidat on ihanat...!

Yömyöhäisterkut, meillä iski Pepille korvatulehdus, tässä valvotaan ja podetaan yhdessä ja odotellaan että särkylääke alkaisi vaikuttaa... ja antibiootitkin löytyi valmiina kun Nellille haettiin kuuri samaan vaivaan menneellä viikolla :) Tuo silmätulehdus on niin ärsyttävä! Mulla ei ollut ennen lapsia ollut ensimmäistäkään, sittemmin on tytöistä tarttunut jokusen kerran.. Toivottavasti sulla helpottaisi jo pian!

Hyviä öitä sinne suunnalle!
Tuire sanoi…
Kiitos! Oli niin kirkasta, etten oikein edes nähnyt millaisia kuvia otin. Kotona sitten hihkuin ilosta kuvat nähtyäni.

Hauska huomata, kuinka monet äidit lukevat blogeja valvoessaan kipeiden lasten kanssa. Toivotaan pikaista paranemista teille ja meille!
Anu sanoi…
Huomenta!
Kiitos vierailustasi blogissani. Mukavaa kun kävit ja niin löysin tänne kauniiseen maailmaasi.
Upea valo kuvissasi! Ihan haluttaisi itsekin laskea tuolta alas ;)
Viikonloppuusi iloa,
Anu
Saara sanoi…
Oi, vitsit teillä on ollu mukavaa kuninkaallista laskemista! :DD Ihania, niin kevät aurinkoisia kuvia!! =)
Terhi sanoi…
Tuo eka kuva on kerrassaan upea - olet mahtavasti onnistunut tallentamaan kevätpäivän lumileikit miltei kuninkaallisessa ympäristössä :)
Kesäkukka sanoi…
Hei!
Kiitos vierailustasi "meillä"! :)
Sitä kautta löysinkin tänne sinun upeaan blogiisi ja liityin heti lukijaksesi.
Ja tottakai saat lisätä blogini listaasi.
Tuire sanoi…
Kiitos kehuista! Olisi ehkä vuosisadan harmittanut jos kamera olisi jäänyt kotiin.

Ihanaa saada uusia lukijoita. Niin kauniit blogit teilläkin!