PääsiäismuniaVihdoin eilen illalla sain toteutettua pitkääm muhineen munaideani. Tämmöisiä niistä tuli.


Kieputin vain herkkääkin herkemmät vanhat pitsit munien ympärille. Minusta ei ole noin vanhaa pitsiä leikkamaan. Löysin Tildan ihanaa rautalankaa, jossa on ristejä.

Nyt on sitten se ongelma, että mihin nuo ihanuudet laittaisi. Ehkä yritän pitää niitä hetken pöydällä, mutta kun talossa on kaksi hönttälän pöösää niin joutunen pian siirtämään munat jonnekin niin korkealle, etten niitä itsekään näe. No tiedänpähän, että siellä ovat ja olettehan te nähneet ne, mikä sekin on minulle tällä hetkellä tärkeää. :)

Ehdin tehdä vain kolme, enkä ollut enempää Mignon-munia ostanutkaan. 113-vuotiaat Mignon-munat ovat aivan hurmaavia. Eivätpä taida muualla maailmassa tietääkään tämmöisestä luksuksesta. :)

Pitää ostaa monta Mignon-munaa lisää ja laitan lapsille tuon verkon alle pastellin värisen nauhan. Luulen, että koristeen saa pujoitettua pois ja voi laittaa sen ensi vuotta odottamaan.

Posti toi H & M tilaamani tyynyn päällisen. Aika kiva se on ja hyvä hinta laatu suhde. Tuskin olisin siihen tarttunut, jos en olisi ollut Jean d`arki Livingin ideoille altis.
Vielä on senverran lunta ulkona, että lampaantalja ja lumihiutaletyyny saavat hetken armonaikaa.

Kommentit

Terhi sanoi…
Ihania munia! Meinasin aluksi kysyä, että laitoitko nuo koristeet vallan tyhjentämättömiin kananmuniin :) mutta ei, olitkin laittanut ne mun lemppareihin - Mignonit on niiiiin hyviä, en malttais niitä vaan katsella ;) Kiva tuo tyynyliinakin, meni multa ihan ohi tehdessäni HM-tilausta.
Ulla-Kristiina sanoi…
Tosi kauniita munia oletkin tehnyt! Minäkin luulin niitä ensin tavallisiksi kananmuniksi, mutta hyvä idea nuo Mignon munat.
Tyynyliina on tosi kiva ja muutenkin kuvat hienoja.
Oi, miten kauniit munat!

Ihanalta näyttää myös divaanisi, siihen tekisi mieli mennä lämmittelemään!
Melike sanoi…
Useassa blogissa aletaan laittamaan jo Pääsiäistä... Pitäisköhän munkin jo? Kivoja munia!

Mä kanssa haluun noi H&M:n tyynyliinat, ne Poivre Noir yksilötkin mulla jo on...
Tuire sanoi…
Kiitos kehuista! Nämä munat oli helppo tehdä. Olisi kiva koittaa tehdä decoupagella munia. Niin ihania olen blogeissa nähnyt, esimerkiksi Manor of dreamsilla.
Divaani on HT-collectionin.
Hauskoja pääsiäisvalmisteluja!
Saara sanoi…
Kauniita kuvia! Ja niin ihania nuo pääsiäismunat...:)
Viivu sanoi…
Ihania munia! Pitäis pikkuhiljaa alkaa itsekkin askartelemaan :D
Kaisa sanoi…
Herttaisia munia =) divaani on ihana!
Tuire sanoi…
Olenkohan mä jo leipääntynyt tuohon divaaniin (ostettu 1998). Ehkä mä alan katsella sitä nyt vähän arvostavammin kun se on saanut kehuja täällä. :)