Kevätterveisiä!


Kevät on ollut kaunis ja sipulikukat ovat kukkineet upeasti. Tässä olen menossa keväisiin juhliin huhtikuussa.Meillä on selvästi odotettu äitienpäivää. Jo perjantaina kinasteltiin siitä kumman kortti on hienompi.  Molemmat pojat olivat tehneet erityisen kauniit kortit tänä vuonna koulussa. Tulimme juuri äitienpäivälounaalta ravintolasta.Katselin kuvia viime äitienpäivältä. Silloin oli todella lämmintä. Pojat ovat venyneet pituutta viime vuodesta hurjan paljon. 

  
Vuosi sitten toukokuun 16. päivä. Me jo uitiin! Uimme viime toukokuussa monen monta kertaa. Vesi oli oikeasti lämmintä vuosi sitten. 


Kuva näytää hieman hassulta, kun lehdet ovat hiirenkorvalla ja me olemme rannalla. 


Samana päivänä vuosi sitten leivoin raparperipiirakkaa. Kevät on hieman jäljessä viimevuotta, mutta terveydelle ja luonnolle on hyvä kun sataa välillä. 


Tänä vuonna aloitin pitkästä aikaa työmatkapyöräilyn. Ennen poikien syntymää kuljin aina pyörällä töihin. Oli niin ihana pyöräillä, että melkein harmistuin kun en ollut aloittanut aiemmin.

Hyvää äitienpäivää kaikille!

P.S Unohdin kertoa mikä supermama olen ollut tänä viikonloppuna. Perjantaina olimme katsomassa WWE showpainia ja lauantai vietettiin activityparkissa. Lisäksi ensi viikolle on varattu elokuvaliput. Huh, onneksi pojat yleensä viihtyvät ihan vain ulkoillen.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
apua, et kai sinä(kin) ole kiristänyt naamaa, kun hymy on niin väkinäinen ja posket näyttää siltä, että räjähtäisivät justiinsa (ja silmät pienemmältä). Ikuinen nuoruus jee.
Tuire sanoi…
Anonyymi- Kuule, voit huokaista helpotuksesta. En ole kiristyspuuhiin lähtenyt. Oma mieskin kieltämättä totesi, että kuva näyttää hieman siltä kuin olisin käynyt leikkauksessa. Ne ovat varmaankin nämä suomalaiset korkeat poskipäät. Olisi mukavaa jos voisit ilmaista itseäsi kauniimmalla tavalla.
Sari Riekkola sanoi…
Voi miten mahtava sinisten kukkien paikka siellä on, mitähän nuo kukat ovat? Kevät on tosiaan jäljessä, täälläkin satoi viikonloppuna ja nyt jo vihertää ja puut ovat hiirenkorvalla.

Kivoja kuvia ja mukavaa tekemistä ollut teidän pojilla.

Mukavaa kevään jatkoa sinulle Tuire <3
Tuire sanoi…
Sari- Kiitos! Kukat ovat idänsinililjoja. Viime vuonna olikin tosi lämmin kevät. Toivottavasti kesällä saadaan nauttia hellepäivistä. Kauniita kevätpäiviä sinulle Sari! <3
I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site,

genuine guard post Keep making such stunning post,


Thanks for sharing.


Taxi in Jaipur

 
and
 

Jaipur Sightseeing Taxi


 

Regards

Sameer