Thaimaan lomavaatteet


Kun matkakohde on selvä tai no vähän sitä ennenkin useimmiten, alan jo miettiä millaisia vaatteita tahdon ja tarvitsen mukaan. Tropiikissa on hauska pukeutua troppisiin kukka- ja palmukuoseihin.


Kukat hiuksissa ovat ihania, poimin niitä drinkkilasin reunalta tai sitten käytin näitä pinnejä. Tupsukorvikset on tämän hetken must joka paikkaan. Nuo vihreät helmistä tehdyt olivat turhan painavat. Täytyy löytää kevyemmät seuraavaksi. 


Tämän vihreän mekon ostin hotellin putiikista. Se oli oikein vilpoisa ja mukava. 


Pikkulaukku, miten ihmeessä unohdin sen. Tylsää kulkea kännykkä ja avainkorttikädessä ja harmitella huulirasvan puutetta. Onneksi miehen äiti vei minut Jim Thompsonin liikkeeseen. 

Ihastuin oitis kauniiseen thaisilkkiin. Jim Thompson oli amerikkalainen, joka elvytti thaisilkin valmistusperinteen. Minulle merkki oli uusi, mutta ehkäpä teistä moni tuntee sen? Kurkka tästä.


Värikäs banaanimekko oli löytö läheiseltä torilta. Illallisen jälkeen kokonnuimme vielä meren ääreen Coconut Baariin istumaan iltaa.
Tämä Oasis mekon ja vihreät tupsukorvikset tilasin tätä lomamatkaa varten.


Mekossa kukkivat trooppiset kukkaset.


Kuopus osti vilpoisan ananas-paidan suurilta markkinoilta. Hän söikin ananasta valtavia määriä. Thaimaassa ananakset ovat hurjan herkullisia. 


Kaksivuotias poikanorsuvauva oli söpöistä söpöin. Näetkö syöksyhampaiden alut?


Löysin palmukuosia pojillekin.Ennen matkaa ostin Renee Derhyn mekon alesta. Valkoinen on ollut jo pitkään suosikkivärini. 


Poikien äitinä olen oppinut pakkaamaan myös vaatteita vaativampaan menoon. Enää en hikoile kiipeilyradoilla hameessa ja sukkahousuissa. Me & I-trikooshortsit ovat kätevät ja kuminauhasandaalit pysyvät jalassa. 


Flying Hanuman oli hieno paikka. Viiletimme 300 metriä yhteen menoon köysiradalla ja sitten hypättiin seuraavaan loikkaan keskellä viidakkoa.Kävimme upeassa Phuket Fantasea showssa. Kaunis teatteri on rakennettu näyttämään ikivanhalta temppelilta.


Monton-merkkinen palmumekko on muutaman vuoden vanha. Tämäkin ilta ja yö oli niin kuuma, että oli pakko kerätä helmoja ylöspäin viilentyäkseni edes vähän.


Lupaavat, että pääsiäisestä tulee uusi hiihtoloma. Se sopii mulle oikein hyvin, olinkin vähän huolissani ehdimmekö hiihtää tarpeeksi kun kaksi viikkoa vietettiin lämmössä.

Kurkkaa tästä vanha postaus Dubain matkavaatteista.

Aurinkoista viikkoa keväthangilla!

Kommentit