Dubai, matkavaatteetDubaissa oli erityisen kiva pukea päälle tämä joululahjamekko, 
jossa on itämaista tunnelmaa.


Odyssey Dress, Odd Molly


Matkoilla tykkään inspiroitua paikallisesta kulttuurista. Pukeudun mielelläni kuoseihin, jotka henkivät sen alueen  tunnelmia ja aihepiirejä. 
Mustat ja pinkit Calzedonia-bikinit löytyivät viime keväänä Tukholmasta. Leikkausarpien vuoksi metsästän aina korkeavyöräröisiä bikinihousuja.


Kamelitoppi oli toinen tämän matkan suosikkivaate. Tällä kertaa ei päästy kamelisafarille, mutta jokin toinen kerta sitten. 


Toppi Lindex, shortsit Noa Noa ja 
supermukavat ballerinat Russell & Bromley 


Accessorizelta löysin kivoja koruja matkalle itämaiseen tyyliin.


Dubaissa käytin minimekkoja iltaisin. Eikä kukaan katsonut pahasti. Dubaissa oli todella turvallinen ja mukava tunnelma. Se yllätti positiivisesti. 

Dubaihin täytyy päästä vielä takaisin, paitsi erityisen ihanien muistojen, myös Dubain vuoksi.

Kommentit

Nainen Talossa sanoi…
Kaunis Tuire ja matkatyyli viimeisen päälle :). Lomalla on aina mukava pukeutua "vähän toisin".
Nainen Talossa sanoi…
Kaunis Tuire ja matkatyyli viimeisen päälle :). Lomalla on aina mukava pukeutua "vähän toisin".
Täti Ruskea sanoi…
Onnea kihlauksesta! Oli kiva nähdä kuvia matkapukeutumisestasi. Minulla on tiedossa matka lämpimään tänä keväänä. Edellisestä reissusta on todella kauan ja esimerkiksi bikinit puuttuvat kokonaan, joten olen jo hyvissä ajoin alannut tutkailla matkatarpeita.
Tuire sanoi…
Nainen Talo- Kiitos! Lomapukeutumisestakin voi tehdä kivan jutun. :)

Täti Ruskea- Kiitos! Ja kiva kun tykkäsit postauksesta. Hauskaa kun saat koota matkagarderoobia. Onnea bikineiden hankintaan! Niitä kannattaa kyllä ostaa useampia. Ihanaa ja aurinkoista matkaa!
Kauniita matka-asuja! Mä en ole vuosiin omistanut biksuja, mutta tuollaiset voisin vaikka ostaakin jos jostain löytäisin!
Tuire sanoi…
Anu- Kiitos! No nyt bikinien hankintaan. Pian valikoimat ovatkin parhaimmillaan. :) Nämä bikinit löytyivät tosiaan Tukholmasta. Lindexillä on ollut myös kivoja ja korkeavyötäröisiä housuja. Onnea etsintään!
Anonyymi sanoi…
Moi Tuire!
Onnea tosi paljon kihlauksen johdosta! Olen lukenut blogiasi ainakin ritarisynttäreistä asti - eli tosi kauan :-) Samoin mieleen ovat jääneet Amerikasta hankitut puiset ikkunaluukut, vai mikskä niitä nyt sanotaan. Yllätyksiä täynnä tämä blogi, ensin muutto kauniista vaaleanpunaisesta talosta ja sitten vielä tämä! Ehkä nämä liittyvät toisiinsa?

Olisi kiva nähdä lisää kuvia uudesta kodistanne! Upea vanha talo ilmeisesti! Se mitä on kuvissa vähän vilahdellut vaikuttaa tosi kauniilta ja ihan sun näköiseltä.

Joka tapauksessa paljon onnea ja valoisaa kevättä!
Johanna
Tuire sanoi…
Hei Johanna! Kiitos kauniista sanoistasi! Kiva kuulla, että olet pysynyt matkassa mukana, ritarisynttäreistä on todella kauan! Elämä on välillä yllätyksiä täynnä! Kyllä muutto ja kihlaus liittyvät toisiinsa. Elämä kuljettaa. Uusi koti on aivan ihana ja olemme viihtyneet hyvin. Toivon sinulle valoisaa ja kaunista kevättä!