Puutarhan syksy


 Syksy on ollut aivat ihana! 
Lämpöisiä ja aurinkoisia päiviä on riittänyt!Päätin leikata keijuangervoreunuksen etupihalla. Sain kauan haaveilemani muotopuutarhan. 
Victoria-luumupuu tuotti hyvän sadon. 
Paljon isoja mehukkaita luumuja.


Keräsin viimeiset kukat talteen. 
Paitsi vaaleanpunaiset ruusut unohdin pakkaseen. Syyshortensiat kuivahtivat nätisti vedettömään maljaan.Ruusu kipusi parvekkeelle asti. 
Toivottavasti se ei palellu talvella.Eilen sain kukkasipulit maahan. Se olikin nyt paljon työläänpää kun piti loikkia keijuangervojen yli. Tuli hyvä jumppa ja ansaittu kahvitauko.


Greengaten kuvasto on niin ihana! Tilasin lattekupit ylimmässä kuvassa Annival Interiorista, tästä. Ne ja caramel cupsolo lämmittävät kivasti vilukissan kylmiä käsiä. 


Nyt bloggaan uudella koneella, joka toivottavasti kestää ainakin yhtä kauan kuin edellinen MacBookPro eli kuusi vuotta. En tykkää vaihtaa konetta, pysyttelen mieluummin vanhassa. Blogattavaa on kertynyt rästiin, riittäisipä aika postailujen tekemiseen.

Iloisia ja aurinkoisia syyspäiviä!


Kommentit

Elisa Lpp sanoi…
Nuo mukit ovat aivan ihanat <3
Olen vastaavia sinisiä katsellutkin sillä silmällä :)

Iloa uuteen viikkoon!
Tuire sanoi…
Elisa Lpp- Kiitos! Sinisiäkin on monta erilaista ihanaa! Minullakin on sininen astiasto, mihin Greengaten sininen sopii hyvin. Vähän harmittelin, etten tilannut kansia myös. Niihin saisi kivasti rusinat ja mantelit glögiä varten. Iloista viikkoa! <3
Anonyymi sanoi…
Niiin kauniita kuvia! Kiitos lattetilauksestasi, ihana kokoelma sinulla <3
Raikasta ja aurinkoista syksyä toivotteleepi Annivalin väki <3
Tuire sanoi…
Annival-Kiitos! Tykkään lattekupeistani kovasti. Ne ovat hyvän kokoisia ja saa kädet lämpimäksi. Teillä on ihanan laaja valikoima mistä valita omaa kokoelmaa! Kuulasta syksyä! <3
Nainen Talossa sanoi…
Onpa kauniita nuo mukit. Hankkisin heti itsellekin, jos olisi yhtään kaappitilaa ;).
Syksy on ollut upea. Nyt tosin on ollut jo muutama huonompikin päivä. Pimeys on tullut yllättäen päiviinkin. Mutta halloween lähestyy ja siihenhän tuo pimeys sopii!
Tuire sanoi…
Nainen Talossa- Kiitos! Kaappitila on ikuinen ongelma täälläkin. Siksi ostin ensin kaksi ja kun ne olivat aina käytössä hankittiin lisää. Tänään on ollut kyllä pimeää, mutta onneksi on pian Halloween. :) Hauskaa viikkoa teille!
Taina sanoi…
Voi kuinka ihania kuvia! <3
Kauniita syyspäiviä sinne! :)
Tuire sanoi…
Taina-Kiitos! Kuvia onkin kertynyt kun en ole päässyt kameraa purkamaan. Kauniita syyspäiviä sinulle myös!
Teija sanoi…
Siis niin kaunista siellä teidän pihalla ja ihanat kuvaset♥ Mäkin haluan just nyt samanlaisen syyshortensian johonkin pihan kolkkaan! Oon haaveillut tuosta jo vuosia, mutta tilaa ei mukamas ole...

Jätin vielä muutaman green gaten mukin kaappiin, vaikka loput myin kesäisellä blogikirpparilla pois. Ihan kaikista en raaskinut luopua :) Syysiloa sinne teille♥
Tuire sanoi…
Kiitos Teija! Teillähän on iso piha, kyllähän sinne yks hortensia mahtuu. Tämä oli vanilje fraise hortensia. :) Mä vasta alan todella hurahtaa Greengateen. :) Kuulaita syyspäiviä sinne teille!
Marjo sanoi…
Tuo kultasydän lattekuppi on ihastuttava. Sellaset tahtosin!