Lämmin ilta kesäkinossa


Nämä lämpimät elokuun illat ovat ihania.


Tänä kesänä olen laittanut hiuksia usein ponnarille ja kiepauttanut suortuvan hiuslenkkiä piilottamaan.

Helsingin kauniita vanhoja katuja.
 Senaatintorin alue on hurmaava.Senaatintorilta pujahdimme ulkoilmasaliin Kesäkino Engeliin.Rakas haki meille herkkuja ja ihmisia alkoi virrata sisään.


 Katsoimme elokuvan Havannan taivaan alla.
Se oli hyvä, mutta hieman pitkäveteinen. Olin toivonut näkeväni kaunista Havannaa, mutta he eivät poistuneet kattoterassilta minnekään.


Kun yö oli jo tumma helsinkiläiset hurauttivat fillarilla kotiin.


Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! 

 

Kommentit

Saila sanoi…
Sinulla onkin pitkät hiukset, ihanat! Kaunis värikin. Itsekin tykkään laittaa tuolleen ponnarille, saa hiuslenksun tyylikkäästi piiloon.
Senaatintorin ympäristö on kauneinta Helsinkiä. Jopa talvella, josta en muuten tykkää - mutta kun lumihiutaleet hiljaa laskeutuvat torin kauniiden valaisimien valossa, on tunnelma taianomainen.
Tuire sanoi…
Saila- Kiitos! Hiukseni ovatkin kasvaneet kauheasti, ihan itsekin hämmästyin. Hiuslenkin piilotus muuttaa yllättävän paljon, se tekee ponnarista kampauksen. :) Senaatintorin alue on upea. Voi kuinka toivon, että tänä vuonna saataisiin joulumarkkinoille lunta ja kuvailemasi taianomainen tunnelma!
Vähän liian harvoin tulee mieleen lähteä nauttimaan Helsingin kauneudesta, vaikka niin helpoa se olisi. Te olette osanneet tilaisuuteen heti parhaimpana lämpimänä elokuun iltana. Suorastaan keskieurooppalainen tunnelma välittyy kuvista. Kaunis kampaus ja nuo korkeat sandaalit!
Tuire sanoi…
VillaVaahtokarkki-Kiitos! Korkkarit löytyivät Orlandosta. No niin tulee, aivan liian harvoin mekin nautimme Helsingistä. Oi miten ihanan lämmin päivä tänään. Tänään nautimme omasta pihasta. Iloista viikkoa teille!
Tuire sanoi…
Pieni Lintu-Kiitos! :) Kauniita päiviä!