Ei riitä, että elää!
Auringon paistetta, vapautta ja pieni kukkanen tarvitaan myös!
H.C.Andersen

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kevät kukkii jo kuoseissa!


Kuvat Esprit

Vaikka talvi on parhaimmillaan, en millään malta olla ihailematta uusia vaatemallistoja ja kukkakuoseja!


Paitapuserot tuntuvat erityisen houkuttelevilta tänä keväänä. Espritiltä löytyi paljon ihania kukkakuoseja.

Minulla on yhä farkkujen tarve. Moni ystäväni on kehunut Espritin farkkuja. Ehkäpä pitäisi kokeilla. Tosi kiva, että Espritillä on  neljää eri pituutta farkuissa! Se lyhentäminen on aina yhtä turhauttavaa.


Denim on on tekemässä paluuta!
Pinterestissä on aika herkullisesti stailattuja farkkupaitoja helmien tai strassikorujen kanssa. Muistan vielä sen edellisen denimbuumin ja mietin osaisinkohan käyttää farkkupaitaa?Täältä pääset Espritin koko mallistoon ja löydät hyvän kokoelman myös denimiä.

Mikä sinua inspiroi vaatetuksessa tänä keväänä?

lauantai 25. tammikuuta 2014

Luistellen meren jäällä


Kävimme tänään luistelemassa meren jäällä! 


Pari viikkoa jatkuneet paukkupakkaset ja lumen vähyys mahdollistivat luistelun luonnonjäillä. Minulle tämä oli kauan odotettu ensimmäinen luistelukerta luonnonjäällä. Hiihdetty on useinkin.
Jäällä oli muutama sentti lunta, mutta siinä pystyi luistelemaan yllättävän hyvin ja vauhdikkaasti. Pilkkijöiden kairaamia reikiä piti muistaa väistellä.


Luonto on niin kaunis juuri nyt.


Yhä varoitellaan heikoista jäistä. Me luistelimme suojaisalla sisälahdella. Kuulin naapurilta, että hän oli kairaamalla nähnyt jään olevan 20 senttiä paksua.


Ystäväni muisti haaveiluni meren jäällä luistelusta ja toi lahjaksi kauniin glögipullon. 


Etiketissä luki, että glögin voi nautti myös kylmänä. Tosiaan tämä glögi maistui herkullisen raikkaalle kylmänä.Pojilla oli aamulla lämpöä ja äitini tuli heitä hoitamaan. Äiti naurahti minulle hyväntahtoisesti, että tuonko näköisenä ajattelit lähteä luistelemaan.


Onneksi minulla on ihana mies, joka ymmärtää, että päivä prinsessana silloin tällöin tekee minulle hyvää.


Oi ihana talvi!
Kuulaita ja kepeitä talvipäiviä kaikille!

perjantai 17. tammikuuta 2014

Talvi on täällä!

.
Me ollaan saatu lunta ja pakkasta, ihanaa!


Pojat ovat valittaneet miksei me olla pidetty glögikestejä verannalla. Olen selittänyt, että ollaan pidetty glögikestejä sisällä, koska ulkona on satanut vettä viimeiset kaksi kuukautta. Selitykseni eivät ole kelvanneet.


Tänään kun esikoinen käveli koulusta kotiin, yllätimme hänet kuopuksen kanssa talvisella kaakaohetkellä.


Kuumaa kaakaota ja vaahtokarkkeja!


Päätimme lähteä huomenna luistelemaan. (Ei tosin näillä luistimilla.) Täälläpäin kentät ovat onneksi jäädytetty heti ensimmäisellä pakkasviikolla.

Viikonloppuna pääsee alkaamaan poikien laskettelukoulu. Jännä nähdä, mitä he tuumaavat kun pääsevät ensi kerran laskettelusuksille.Sataisipa vielä vähän lisää lunta niin latukoneetkin pääsisivät liikkeelle.


Ne nautitaan talvesta nyt!
Kuulasta ja kepeää talvea kaikille!


P.S. Jos joku muistaa haalari vai takki ja housut ekaluokkalaiselle pohdintani. Esikoiseni haluaa pitää talvihaalaria myös koulussa. Hän kertoi kyllä, että monet kysyvät miksi hänellä on haalari, mutta ei suostu pukemaan takkia ja housuja. Niinpä jouduin ostamaan uuden haalarin, vihreän Legon. Minustakin haalari on parempi ja onneksi on pikkuveli, joka ehkä käyttää pitämättä jäävät Ticketin tähtitakin ja housut.perjantai 10. tammikuuta 2014

Kesää vai talvea?
Kuvat viime talvelta ja juhannukselta.

Voi tätä säätä, lämpöä ja vesisadetta!
Joululahjaluistimet odottavat paketissaan. Poikien laskettelukoulun alkua on myöhäistetty. Luvattua lunta ei näy ainakaan vielä.

Mitähän pitäisi ajatella? 
Odottaako talvea vai suunnata ajatukset jo kesään?

Mikä tunnelma sinulla on?
Elätkö talvea odotellen vai oletko jo keväisissä tunnelmissa?

Ehkäpä kimppu kukkia helpottaisi hieman.

tiistai 7. tammikuuta 2014

Palatseja Englannissa


Kesäisellä Englannin matkalla kävimme Blenheimin palatsissa. Paikka oli aivan uskomattoman loistokas. Vietimme palatsissa ihanan päivän!


Winston Churchillin sukulinnassa vauvat uinuvat näin.
Jouluillallinen nautitaan tässä salissa.Me saimme nauttia shampanjaa ja herkullisen pastalounaan suihkulähteiden äärellä kauniissa muotopuutarhassa. Halusimme maistaa myös Blenheimin omaa jäätelöä ja vettä.

Sateen ripsintä tyhjensi terassin juuri kun olimme ehtineet syödä.Marlborough 11. herttua ja herttuatar toivottavat vieraat tervetulleeksi. Tuotoilla kunnostetaan palatsia ja puutarhaa. Italialaiseen puutarhaan emme silti päässeet. 
Työkaverin vinkistä löysimme tänne maailmanperintökohteeseen. Liput saimme ovelta. Palatsi sijaitsee lähellä Oxfordia, Enlannissa.

Olimme ensin ajatelleet käydä Downton Abbey televisiosarjasta tutussa Highclere castle:ssa, mutta kun viime maaliskuussa yritimme ostaa lippuja olivat ne loppuun myyty elokuuhun asti!

Downton Abbeyn erikoispitkä loppujakso tulee tänään TV1 klo. 21.00! Muista katsoa!