Ei riitä, että elää!
Auringon paistetta, vapautta ja pieni kukkanen tarvitaan myös!
H.C.Andersen

tiistai 29. lokakuuta 2013

Halloween-juhla


Meidät kutsuttiin taas naapuriin huikean hauskoille Halloween-juhlille. Kaikki oli jälleen niin upeasti laitettu, hämähäkin seitit hehkuivat mustavaloissa, hiilihappojää kuohui ja sauhusi, seinät olivat muuttuneet muureiksi ja tarjoilut olivat karmivan herkullisia.Taikuri Luttinen kävi hauskuuttamassa Halloween-ohjelmallaan. Hän oli aivan mahtava ja vangitsi koko lukuisan yleisön pienimmistä suurinpiin.


Tosi kiva kun kaikki olivat pukeutuneet oikein kunnolla. Osan tutuista tunnistin vain heidän lastensa perusteella. 

Itse ostin noitahatun ja pelottavia koruja, sitten etsin kaapista kaikkea mustaa, vähän pitsiä ja tylliä mukaan. Kynsiin koitin asetella vähän niinkuin seittiä.Kylläpä näytänkin pelottavalta, Halloweenin henki tarttui minuun!

Hauskoja syysjuhlia kaikille, sadonkorjuuta, kekriä tai Halloweeniä isosti tai pienesti!

maanantai 21. lokakuuta 2013

ValokarnevaaleissaKävimme eilen Linnanmäen valokarnevaaleissa. Saimme vuosittaisen  iloittelun suoritettua huvipuiston viimeisenä aukiolopäivänä. 


Puimme ensimmäistä kertaa toppavaatteet päälle. Onneksi, sillä ilma oli kuulas ja kylmä.


Ostin pojille kevätalesta Ticketin toppavaatteet. Kuopukselle haalarin ja ekaluokkalaiselle kaksiosaisen puvun. 7-vuotiaalle mahtuu vanha haalarikin. Saapa nähdä mitä hän haluaa kouluun pukea talven mittaan?


Lapsimessuilta löysin ihanat Silverjungle pipot.

Kun autoilla oli ajeltu tarpeeksi käytiin äidin suosikkilaitteessa, karusellissa.


Linnanmäki on kaunis huvipuisto.
Syksy on ollut kaunis.

Tulisipa kaunis talvikin, 
sellainen vähäluminen ja pikkupakkasia pitävä.

torstai 17. lokakuuta 2013

Tyylistä

Laitan teille vielä kivan videolinkin Kaarinan ja Klaran vintagehuutokaupasta. Huippumerkkien huutoaika päättyy lähipäivinä.Klaran mielestä kannattaa satsata kenkiin ja takkiin ja sitten vasta laukkuun. En ole ihan varma olenko samaa mieltä. Mitä mieltä sinä olet? Mihin satsaat ensimmäiseksi?


Sain lahjaksi ihanat korvikset. Ne ovat antiikkia, juhlavat ja silti kevyet.  Tämä karvakaulus on ollut hyvä satsaus. Se tosi tosi vanha ostos ja käy niin paidan kuin takinkin päälle. Mutta ehkä nuo ei ole ne ensisijaiset. Toisaalta, vaikka käsilaukustani on hävinnyt vaipat ja ruokalaput, niin suuri kamera täyttää sen. Ehkä se on se takki, mutta se kuluu. Sittenkin korvikset?

Olen muuten aivan koukuttunut Pinterestiin. Tosi kiva selata kuvavirtaa ja pinnata kaikki hyvät ideat omille boardeille. Nykyään otankin läppärin vaatehuoneeseen mukaan kun mietin mitä puen jonnekin tärkeämpään ja jos ehdin myös arkisempaan menoon.

Luulin olevani maailman  viimeinen, joka meni pinterestiin, mutta jutellessani huomaan, että moni ei ole vielä löytänyt sinne. 


Minun Pinterest boardeille pääset tästä.
Älkää sitten ihmetelkö minun outoja kuvapoimintoja, saatan katsoa jotain sivuseikkaa. :)

On tosi kivaa, kun aikaa miettiä omaakin ulkonäköä välillä.
Mun vuoro.

Kaunista syyslomaa ja loppuviikkoa!

perjantai 11. lokakuuta 2013

Kivilahti ladyjen vintagea BukowskillaSain kutsun Kivilahti Ladies-Vintage & Fashion avajaisiltaan.
Kaarina ja Klara Kivilahti myyvät osan muotikokoelmaansa Bukowskis Marketin nettihuutokaupassa. Avajaisissa oli hohdokas tunnelma. Salit täyttyivät pian suopertyylikkäistä naisista ja miehistä. Tarjolla oli herkullisia pikkusuolaisia ja valkoviiniä. DJ soitti hyvää musiikkia, muun muassa sinkkuelämän tunnussävelmät. Seinille oli ripustettu pohjoismaiden hienointa taidetta.


Toki paikalla oli myös julkkiksia. Voin paljastaa, että Mikko Leppilampi näyttää oikeastikin just niin hurmaavalta.


Huutokaupan tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Kaarina kertoi heidän valinneen kohteeksi kohdunkaulan syövän, koska siihen menehtyy nuoria naisia.


Klaralla oli huiman korkeat korot. Ystäväni kanssa ihailtiin kuinka taitavasti hän niillä sipsutteli. Itse jouduin väliin istahtamaan paljon matalimmilla koroilla, mutta mitäpä tulin  hullujen päivien kautta. 

Kuva Bukowski Market


Huutokaupat päättyvät eri ajankohtina 20.-27. lokakuuta.
Mikä on sinun suosikkisi? Minä viehätyin tästä Charles Jourdanin mokkalaukusta. Se sopisi kaiken kanssa, myös minun pitsiunelmaatteisiin.

Kuva Bukowski Market
Ihana annos yllisyyttä arkeen. Kannattaa käydä katsomassa Suomen johtavan muotiperheen aarteita Bukowskilla, Iso Roobertinkatu 12, Helsinki. Näyttö 19.10 asti.

Ylellistä viikonloppua!

maanantai 7. lokakuuta 2013

Talvi saa tulla


Kerrankin minulla on talvivarusteet hyvissä ajoin hankittuna.
Neulepipo, rengaskaulaliina ja lapaset löytyi KappAhlista. Pehmoinen valkea neule H&M.

Ihanan naisellinen kevyttoppis on Guessin. (Takki tuli muuten pidempänä ja tummana versiona juuri Stockan kantistarjoukseen. Minusta vähän ärsyttävää, mutta kenties kiva jollekin lukijalle.)

Korvissa tuikkii tähtöset. Pernille Corydonin ihania korujaa myy Nougat. Kurkkaa tästä.

Pojille ostin toppavaatteet jo kevätalesta. Hulluilta päiviltä pitää käydä vielä hakemassa goretex talvikengät koululaiselle.

Kiitos kauniista toivotuksistanne! Olen toipunut leikkauksesta hyvin. Kumartelu tekee vielä kipeää ja niinpä olenkin passuuttanut muita. Pojat ovat ilahduttavan kiltisti nostelleet minulle tavaroita, mutta sotkuista täällä on. :)

Saapa nähdä milloin saadaan ensilumi tänne pääkaupunkiseudellekin?
Talvi saa tulla!