Ei riitä, että elää!
Auringon paistetta, vapautta ja pieni kukkanen tarvitaan myös!
H.C.Andersen

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Leikkimökki


Ritarilinna on täällä! Tosin pojat kutsuvat sitä mökiksi.
Teimme vain perustukset ja Tammela Työllisyyspuu hoiti loput.

Halusin leikkimökin, jossa on yläkerta. Parvelle laitetaan patja ja siellä voi lukea vähän isompanakin lukea rauhassa sarjiksia.
Lapset ovat samaa mieltä ja yleensä koko joukko löytyy juurikin parvelta.

Mökkiin mahtuu pieni pöytä ja tuolit. Parvella on korkeat kaiteet ja sinne pääsee luukusta, jonka lapset sulkevat perässään. Mökki on toiminut lasten leikeissä hyvin ja on turvallinen.


Leikkimökki on kaunista työtä ja toiveidemme mukaan tehty.
Pojille rakentaminen on niin tärkeää, että isovanhemmat tulivat viettämään kotipäivää ja seuraamaan rakentamista heidän kanssaan. Rakennusporukka oli mukava ja kun tulin töistä kotiin tekivät miehet viimeistelytöitä ja mökki oli jo täynnä poikia naapurustosta.

Pienistä malleista valitsemani värit osuivat oikeaan ja mökki ja talo sointuvat hyvin yhteen.
Seinien väri beessi 538X
Ikkunat ja ovi sininen 608X
Katonreunalista, kuisti ja oven karmit harmaa 618X.
Värikoodit ovat Tikkurilan pikateho-maalikartasta.

Tyytyväiset pojat eivät ole suostuneet lähtemään kotoa, koska heidän pitää saada leikkiä omassa mökkissään. Pienessä mökissä riittä vilskettä aamusta iltaan.

Olen iloinen, että leikkimökki saatiin aikaiseksi ja kaikki sujui tosi kivasti.

tiistai 21. toukokuuta 2013

Minun magnolianiPienen pieni magnoliani kukkii jälleen!
Pikkuruinen tähtimagnolia on jo hieman narsissia korkeampi, kuvassa vasemmalla. Toinen suurempi magnoliani, loppukesällä istutettu Mustilan magnolia on talvehtinut hyvin, mutta en tiedä kukkiiko se tänä keväänä.Purppuratuomi kukkii ja näyttää niin kauniilta. Pidän myös puun tummasta lehvästöstä, joka sopii hyvin talon väriin.

Ihanaa tämä vehreys ja kaikki kukat!
Kukkaisia päiviä teille!

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Sannan showroomilla

Lauantaina kävin Sannan uudella showroomilla näkemässä uutuuksia ja tulevaa syyskautta Tine K:lta, Beck Sönder Gaardilta ja Pernille Corydonilta.Voi kuinka kaunista showroomilla olikaan! Kepeän kesäinen tyyny houkutteli erityisesti ja pieni juhlalaukku minulta suorastaan puuttuu. Beck Sönder Gaardin huiveihin tulee valtavasti valikoimaa!
Tällä kertaa pääosassa oli Pernillen kauniit korut. Korut näyttivät kepeiltä ja raikkailta. Tulen varmasti käyttämään näitä koruja usein.

Viehättävä Pernille tuli itse paikalle Tanskasta kertomaan kuinka hänestä tuli korusuunnittelija! Oli inspiroivaa jutella hänen kanssaan. Pernillen mielestä hopea sopii hyvin vaalealle suomalaisiholle.


Meitä hellittiin suussa sulavilla herkuilla ja mukaan saimme muhkean goody bagin mukaan. Oli hauskaa tavata muita bloggaajia.
 Tässä muutamia toisten bloggaasien postauksia tapahtumastaMinulla oli päällä Tukholmasta ostamani Odd Mollyn paita. Olen viihtynyt ensimmäisessä Odd Mollyssani. Huomasin, että mallia myydään nyt mekkonakin. 

Kiitos Sanna ja Pernille!

maanantai 13. toukokuuta 2013

Äitienpäivänä


Äitienpäivän aamuna pieni ojentaa lahjansa ujosti sängynverhon alta. Päiväkodista tuli tosi kauniit paketit ja kortit ja pojat malttoivat säilyttää salaisuuden aina äitiepäivän aamuun asti.


Pojat melskaavat sängyssä ja äiti laittaa lahjahelmet kaulaan. Sitten lähdetään yhdessä poimimaan valkovuokkoja. Ne ovat sinnitelleet tontilla ihailtavasti.


Uusi mekkoni löytyi Lindexiltä. me & i-jakun ostin lapsimessujen tarjouksista. Pojat mittailevat ritarilinnan pohjaa. Poikien pussihousut ovat Pomp de Luxin.Grillaamme ja syömme kevään ensimmäistä kertaa ulkona isovanhempien kanssa. Pojat roikkuvat renkaissa ja leikkivät vanhoilla kärryilläni. Mummi nauroi kärryjen olleen hyvä ostos kun jo minä leikin niillä tosi paljon.
Sissinhurstin imikkä kukkii kauniisti ja pidän sen laikullisista lehdistä, jotka kasvavat kesän mittaan. Äitienpäiväkakku katetaan sisälle. Ruokaillessa tuli jo hiukan viileä. Sain myös ihastuttavan vanhan emalikoristellun medaljongin. Sisältä löytyi poikien kuvat. Medaljonkia olenkin aina salaa toivonut.

Äitienpäivä oli ihana. Päivän päätteeksi olen aivan väsynyt ja kuume nousi taas illalla. Olen ollut jo monta päivää kipeä. Toivottavasti pian paranen.

Keväisiä päiviä!