Tyylistä

Laitan teille vielä kivan videolinkin Kaarinan ja Klaran vintagehuutokaupasta. Huippumerkkien huutoaika päättyy lähipäivinä.Klaran mielestä kannattaa satsata kenkiin ja takkiin ja sitten vasta laukkuun. En ole ihan varma olenko samaa mieltä. Mitä mieltä sinä olet? Mihin satsaat ensimmäiseksi?


Sain lahjaksi ihanat korvikset. Ne ovat antiikkia, juhlavat ja silti kevyet.  Tämä karvakaulus on ollut hyvä satsaus. Se tosi tosi vanha ostos ja käy niin paidan kuin takinkin päälle. Mutta ehkä nuo ei ole ne ensisijaiset. Toisaalta, vaikka käsilaukustani on hävinnyt vaipat ja ruokalaput, niin suuri kamera täyttää sen. Ehkä se on se takki, mutta se kuluu. Sittenkin korvikset?

Olen muuten aivan koukuttunut Pinterestiin. Tosi kiva selata kuvavirtaa ja pinnata kaikki hyvät ideat omille boardeille. Nykyään otankin läppärin vaatehuoneeseen mukaan kun mietin mitä puen jonnekin tärkeämpään ja jos ehdin myös arkisempaan menoon.

Luulin olevani maailman  viimeinen, joka meni pinterestiin, mutta jutellessani huomaan, että moni ei ole vielä löytänyt sinne. 


Minun Pinterest boardeille pääset tästä.
Älkää sitten ihmetelkö minun outoja kuvapoimintoja, saatan katsoa jotain sivuseikkaa. :)

On tosi kivaa, kun aikaa miettiä omaakin ulkonäköä välillä.
Mun vuoro.

Kaunista syyslomaa ja loppuviikkoa!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Ehdottoman järkevä Klara! Mitä ihmettä tekee kalliilla laukulla jos yllä on kamala halpispalttoo ja linttaan astutut keinonahkakengät?? Uskooko joku silloin oikeasti jollain muoviLuiskalla ketään hämäävänsä. Sitä tässä Kivilahti varmasti, ja aiheesta, ajoi takaa. :)
Anonyymi sanoi…
Mun mielestä kannattaa sijoittaa ehdottomasti myös laukkuun! Eikä sen todellakaan tarvitse mikään LV(on kyllä muutenkin jo mielestäni ihan out) olla, hyvä nahkalaukku vaan. Kannattaa myös ehdottomasti sijoittaa klassisiin takkeihin kuten Burberryn trenchcoatiin tai Max Maran villakangastakkeihin. Kengät pitää olla hyvälaatuiset, mutta suomessa en talvikenkiin tonneja laittaisi, kun ne joutuvat niin kovalle koetukselle sohjossa ja suolatuilla teillä.
Tuire sanoi…
Anonyymi- Ehkä näin. Toisaalta kaunis laukku pelastaa paljon, jos ei ehdi miettiä asua. Huomasin keväällä, että huippumerkeilläkin on paljon kalliita muovisia laukkuja, siis ihan aitoja!?

Anonyymi-Minustakin laukun pitää olla nahkaa, hyvä itselle sopiva laukku merkistä viis. Suomen talvi on tosiaan aivan katastrofi kengille ja kesälläkin sataa usein. Onneksi markkinoilla on hyvännäköisiä saappaita ja goretex saapikkaita. :)
Merkistä viis kunhan kengät ja laukku on nahkaa. Ökyhintaa ei tarvitse pulittaa, jos on laatutietoinen. Pelkästä brändistä ja statuksesta saatika pokkuroivasta palvelusta on turha mun mielestä maksaa, mutta joillekin ne voivat olla tärkeitä asioita. Itse asiassa pyrin välttämään tuotteita, joissa tuotteen logo on kissan kokoisilla kirjaimilla (tai vähän pienemmilläkin), koska en halua, että merkistä tulee se pääjuttu. Laadukkaan tuotteen tunnistaa muutenkin. Burberryn trenssi saattaisi olla hankinta, jonka jälkeen ei tarvitsisi koko elämänsä aikana toista välikauden takkia hankkia, mutta sekään ei taida näin kotiäitiaikana priorisoitua sinne hankintojen kärkeen;)Mukavaa viikonloppua!
Kyllä minä siihen laukkuun vahvasti kallistun..
Anonyymi sanoi…
Tiedätkö enemmän näistä korvakoruista (ikä, alkuperämaa jne.)? Viehättävät!

Olen itse ihan hulluna vanhoihin koruihin :)
Tuire sanoi…
Villa Vaahtokarkki-Olen ihan samaa mieltä. Kaunis takki olisi ihana, jos vaikka löytyisi jostain vintagehuutokaupasta. :)

Kukkaiselemää- Niin laukku käy kaikkina vuodenaikoina ja näkyy aina. :)

Anonyymi-Kiitos! Minustakin ne ovat aivan ihanat! Korvakorut on tehnyt Roland Melin Helsingissä 1871. Hän valmisti vastaavanlaisia koruja argeologisten löytöjen innoittamana. Vanhoissa koruissa on sitä jotain. :)