Kesähäissä


Helteisenä heinäkuun lauantaina istahdimme hyvissä ajoin kirkonpenkkiin. Puheensorina täyttää kirkon, kun vieraita saapui Suomesta, Ranskasta, Ruotsista ja Yhdysvalloista. 
 Tenholan kirkko on hyvin kaunis keskiaikaisine seinämaalauksineen.  


Hääseremonia on perinteinen. Hääpari saa onneatuovan riisisateen kirkosta ulos astellessaan. Tyttö iPadin kanssa edustaa hauskasti nykyaikaa.


Vieraille tarjottiin raparperimansikkaboolia suurten vanhojen tammien siimeksessä, sillä aikaa kun hääparia valokuvattiin. Tammea ovat myös pihapiiriä suojaavat aidanteet. Meri kiertää puutarhaa kolmelta suunnalta. 
Juhlissa tarjottiin libanonilaista ruokaa sulhasen äidin suvun mukaan. Ruoat valmisti ravintola Farouge. Tekisi mieli varata pöytä sieltä, nyt kun maistoin ensikerran libanonilaista ruokaa.


Kaunis tila on ollut suvulla jo noin 200 vuotta. Sukua asuu eri puolilla maailmaa, mutta aina kesäisin he kokoontuvat tänne. Tämä on se paikka, josta kaikilla on muistoja. Suurta päärakennusta ei ole remontoitu aikoihin ja tunnelma on tsehovilainen. 


Päivä oli helteinen, mutta illan hämärtyessä nappasin korista peitteen. Juhlat jatkuivat, mutta meidän oli aika matkata kotiin.


Onnea Sonja & Patrick!


Kommentit

Pieni Lintu sanoi…
Ihanan tunnelmallista! :)
Marianne N sanoi…
Kaunista :) Mukavaa viikkoa!
allidaalia sanoi…
Ihanaa häätunnelmaa !
Mukavaa Viikkoa !
Sally sanoi…
Upea tunnelma! Varsinkin lämmin kesäilta ja syttyvät kynttilät. Oi onnea! ♥
Nainen Talossa sanoi…
Oletpa onnistunut ottamaan hienosti tunnelman välittäviä valokuvia! Kivan persoonallinen postaus häistä :).
Onpas ihanan tunnelmallista! Varsinkin tuo pöytä talon vieressä on ihana.
Anonyymi sanoi…
Upea postaus! Tiesinhän minä, että sinä olet mestari tunnelman ja hetken vangitsijana. Kuvat ovat juuri oikealla hetkellä ja oikeasta paikasta otettuja! Jos menisin nyt naimisiin, niin arvaapa ketä pyytäisin kuvaamaan häät!? Terv. Minna P.
Päivi Lemström sanoi…
Oi miten ihania kuvia...ihan täällä ääneen huokailen ja miten herkän kauniilta näytitkään edellisessä päivityksessä, niin upealta!!! Ihanat hiukset ja niin niin kaunis asu...
XX
Tuire sanoi…
Kauniit kiitokset ihanista kommenteistanne!