Marjaisaa
Pojat keräsivät pihan satoa kauppaansa. Kauppana toimi heidän itsensä rakentama hökkeli. Pääsin ostoksille! 

Keksin, että voisimme tehdä marjoista oikein herkun, triflen tyyliin, mutta tosi nopeaan ja yksinkertaisesti. Murskasin pohjalle Wilhelmiina keksejä, sitten valitsimme marjat ja päälle kermavaahtoa.Pienempi toi kukkia kiitokseksi, kun tein hänen lempiruokaansa, kaalilaatikkoa. Kyllä se olikin hyvää uuden sadon kaalista tehtynä.


Mamelukkien pariksi löysin kaapistani vanhan topin. Mamelukit on ehkä sittenkin tehty jauhosäkistä, se selittäisi tekstit. Kangas on tiivistä ja kivan tuntuista.

Satuitko katsomaan eilen Keira Knithleyn pukudraamaan Herttuatar? Sitä kuvattiin juuri Kedlestonissa, jossa kävimme antiikkimarkkinoilla. Silta, jolla seison kuvassa näkyi elokuvassa monta kertaa. Nyt harmittaa vielä enemmän, että sisätilat olivat kiinni juuri silloin.

Marjaisia päiviä!

Kommentit

jori sanoi…
Oikein herkkusuiden päivä =) Täytyypä kokeilla tuota marjaherkkuanne joku päivä. Hurmaavat mamelukit =)
Tuire sanoi…
jori-Kiitos! Tämä herkku tulee tosi nopeaan ja nopeaan tyhjenivät kipot. :)
Korukopan Eija sanoi…
Herkullinen annos, namskis :)
Tuire sanoi…
Eija-Niinpä. Tuoreet marjat ovat ihan parasta! Mietin juuri mitä tekisi seuraavaksi?
Nainen Talossa sanoi…
Pojilla onnelliset ilmeet :). Tuollaisia söpösesti harottavia kimppuja minäkin aina saan ja sitten niitä järjestellään maljakoihin. Toivotaan lisää riippukeinukelejä :).
Tuire sanoi…
Nainen Talossa-Pojat olivat niin innoissaan. Harottavat kukkakimput ovat tosiaan lutuisia. :) Täällä sataa ja pidän siitä, puutarha on ollut näännyksissä. Toivotaan pian taas aurinkoa!
Anonyymi sanoi…
Ihana tuo marjaherkku, sitä pitää kokeilla heti! Mietinkin, mitä hyvää jälkiruokaa tarjoan vieraille, ja tuossa se tuli!
Pakko muuten kertoa, että näin sinut Fiskarsin antiikkimarkkinoilla, melkein moikkasin, mutta ethän sinä tunnista meitä lukijoita! :)
Tuire sanoi…
Anonyymi-Kiva, että sait idean. Marjat ovat niin herkkuja tuoreena! Olisit vaan moikannut ja tullut juttelemaan, ehkä ensi kerralla. :)
Merja K sanoi…
Nam, mitä herkkuja :) Itse juuri pähkäilen, lähtisinkö mustikkaan, mutta kun laiskottaa ;)
Tuire sanoi…
Merja K-Kiitos! Meidän piti lähteä mustikkaan. Ostettiin aamusella marjakoritkin, mutta sitten tuli toinen pojista kaatui itsensä ruhjeille. :(
Olisi kyllä kiva päästä mustikkaan, vaikka laiskottelukin on kiva laji. :) Kivoja päiviä!
Hannis sanoi…
Hei Tuire, jos saat mun viestin, niin soittaisitko :-) Sorry, kun huhuilen tätä kautta - yritin soitella, mut en saanut kiinni ja olisi ollut pieni juttu :-) Niin ja nyt on muuten syntyneen prinssin kunniaksi hankittuna ihana David Austin taimi!
Tuire sanoi…
Hannis-Ei mitään, hyvä, että saatiin yhteys. :) Prinssin syntymä on aina hyvä syy hankkia ruusu! :)
allidaalia sanoi…
Ihanat kesäherkut.
Edellisen postauksen ruusutaulut ovat aivan ihanat.
Tuire sanoi…
allidaalia-Kiitos! Ruusut ovat niin kauniita! :)