Tallinnaan


Kävimme Tallinnassa viikonloppumatkalla juuri ennen lehtien puhkeamista. Tallinna on niin kaunis, niin erilainen ja niin lähellä. Pitäisi käydä useammin.

Nautimme aamiaisen ranskalaisessa Le Bonabarte kahvilassa Pikk kadulla.

Päivä oli aurinkoinen ja kävelimme Kadriorgin linnaan. Linnaa ympäröi ihana puisto, jonka restaurointi näytti olevan valmistumassa. Linnassa oli Ilja Repinin näyttely, joka jatkuu 18.8 asti.


Pietari Suuri rakennutti palatsin ja salin sisustus on säilynyt alkuperäisenä. Sali on niin kaunis!

Illallistimme La Bottegassa. Ruoka oli herkullista ja ilmapiiri oli miellyttävä. Törmäsin ravintolassa tuttuun vauvamuskarista. Istuimme vielä iltaa Clayhillsissä. Siellä ja monessa muussakin paikassa tuntui olevan livemusiikkia.

Pian on muuten hyvä syy lisää lähteä laivalle. Kesäkuussa Maria Montazamin laukut tulevat Viking Linelle myyntiin. Minua kiinnostaisi päästä hipelöimään Marian laukkuja. Totta puhuakseni yritin etsiä niitä keväällä NK:lta, mutta turhaan. Nyt kun en enää ruttaa käsilaukkuani rattaiden alakoriin, päädyin ostamaan klassisen Longchampin laukun.  

Lämmintä viikonloppua!

Kommentit

Nainen Talossa sanoi…
Tallinnassa pääsee helposti ihan toisenlaiseen maisemaan ja fiilikseen. Pitäisikin tehdä taas reissu itsekin. Kiva tuo uusi laukku. Olen menossa Viikkareille parin viikon päästä, joten ehkäpä bongaan sieltä Marian laukun. Uusi olisi ostettava minunkin :).
Tuire sanoi…
Nainen Talossa-Niin Tallinnassa on aivan toinen tunnelma. Kiitos, olen tykännyt uudesta laukusta. Voi miten kiva, että pääset laivalle ja laukkuja katselemaan. Kerrohan sitten millaisia olivat. :)
Riitta Sinikka sanoi…
♥ kaunis sinä ja kaunis postaus Tallinnasta! Ihanaa kesäpäivän jatkoa♥
Tuire sanoi…
Riitta Sinikka-Kiitos! Niin ihana juttu sinusta Talo & Koti-lehdessä! Kaunista kesäiltaa!
Maarit sanoi…
Ihania Tallinna-kuvia ja varsinkin tuo kaunis palatsi <3
Upean laukun olet ostanut!
Mukavaa viikkoa sinulle :)
Tuire sanoi…
Maarit-Kiitos! Palatsi oli kyllä vietailun arvoinen. :) Iloista viikkoa!
Marianne N sanoi…
Tulipa ihana ahaa-elämys, kun näin otsikkokuvan. Rokokoo-tunnelma huonekaluissa on suuri intohimoni, joten taidanpa jäädä tänne lukijaksi.
Kiitos hyvistä Tallinnan nähtävyysvinkeistä --- siitä onkin aikaa kun siellä ollaan viimeksi käyty. Ja wau kuinka hieno tuosta poikien ritarilinnasta tuli --- nyt tänne vasta kerkesin sitä katsomaan.
Tuire sanoi…
Marianne-Kiva, rokokoo on kaunista! Meille tuli rokokoo tyyliä vähän vahingossa ja hyvä niin. :) Tervetuloa lukijaksi!

VillaVaahtokarkki-Kiitos! Pojat juuri muistelivatkin teidän leikkimökkiä. Tulkaahan katsomaan joku päivä, vaikka ei olla vielä ehditty paljoa sisustelemaan. :)