Hiihtämään!


Kevättalven kuulaus on ihanaa!
Aurinkoisia päiviä on riittänyt ja viikonloppu näyttää hyvältä.Eskarilainen jaksaa jo hiihtää pururadan ympäri. Viikolla pääsimme ensi kerran hiihtämään ihan kahden kunnon lenkin. Onpa kivaa kun lapset kasvavat. Laitettiin eväät mukaan. Kaakaot pysyvät lämpimänä lasipullossa paksun villasukan sisällä. Ensi kerralla puetaan vähän vähemmän päälle. 


Lunta riittää täällä pääkaupunkiseudullakin ja latukoneet käyvät ahkeraan. Me mennään viikonloppuna vielä hiihtämään, sitten saakin lumet sulaa pois.

Reipasta viikonloppua!

Kommentit

Sari sanoi…
Mä olin ihmeissäni kun meidän 4-v. halusi vetäistä meidän asuinalueen ympäri kiertävän lenkin. Mutta niin vain suhahti 3,5 kilometriä. Toivottavasti into säilyy isompanakin. Monella koululiikunta onnistuu tappamaan suurimman urheilun ilon, ja se on sääli se.
Aurinkoista viikonloppua!
Tuire sanoi…
Sari-Onpas teillä reipas 4 vee! Meidän nelivuotias ei vielä tuollaisia matkoja hiihdä, mutta on kuitenkin jo päässyt jyvälle hiihtämisestä. :) Toivotaan, että koululiikunta on jo muuttunut meidän ajoista kannustavampaan suuntaan. Aurinkoisia päiviä!
Nonna sanoi…
Vilkutukset ladun toisesta päästä! Meidän 5-vuotias ei ole vielä kiertänyt latua, mutta ekaluokkalainen menee jo. Ihanassa kunnossa ladut!
Mukavaa viikonloppua!
Tuire sanoi…
Nonna-Vilkutuksia sinne päin latua myös! Laduista on kyllä pidetty tosi hyvä huoli ja hiihtäjiä on usein ruuhkaksi asti. Ihanaa kun lapsetkin tykkää!
Lumikki sanoi…
Sun blogissa kuvan nähtyäni hankin itselleni me&i stylish v-neck -paidan, ja se onkin tosi kiva! Pelkän mallistokuvan perusteella en olisi uskonut. Kiitti vinkistä! :)
Tuire sanoi…
Lumikki-Kiitos! Minustakin mallistokuva oli vähän vaikeaselkoinen. Kiva kuulla, että löysit kauniin paidan!
Päivi Lemström sanoi…
Ihana hiihtoretki, kun välillä voi istahtaa nurmelle :-))
XX