Lampetit

Tein Bukowski Marketin huutokaupasta lampettilöydön syksyllä. Olin aiemmin ihastunut ystäväni lampetteihin, jotka kehystivät peiliä pianon päällä. Huusin siis lampetit omakseni. Hinta oli edullinen, tosin huutomaksu tulee tuohon lisäksi.

Kauhean koukuttavaa surffailla Bukowski Marketissa. Siellä on paljon kaikkea mistä haaveilen ja paljon kaikkea mistä en ollut keksinyt haaveillä. Tarjonta on laaja ja on kiva tietää jo etukäteen mitä kuljetus Helsingin Iso Roobertinkadulle maksaa. Vaarallisen helppoa siis.

Kurkkaa tästä, ellet ole jo koukussa.

Kommentit

Saila sanoi…
Olet taas tehnyt löydön! Käsitykseni mukaan olet aika taitava, muistan jonkun aiemman postauksen ainakin Billnäsistä (tai Fiskarsista) ja Tukholman antiikkimessuilta. Noissa on sekin hyvä puoli, että arvo ei varmasti laske. Tavallaan voi ajatella tekevänsä sijoituksia, joita voi tarpeen tullen tai maun muuttuessa myydä - mutta kukapa haluaisi antiikkia myydä ;-) Nuo ovat aivan ihanat!
nanna sanoi…
Ihanat!
Nää oli tosiaan monin tavoin hyvän tuurin jutut ;)Hanne sanoi…
Ihanat lampetit ja tuollaiseen hintaa tuolta!

Täytyykin taas tutkailla tarjontaa:)
Tuire sanoi…
Saila-Kiitos! Välillä tulee hyvä löytö vastaan, tosin Bukowskilla surffaten löytöily on nyt helppoa. Ihan totta, antiikin voi myydä ja saada rahaa takaisin. Tosin mä olen huono luopumaan ja laittamaan kiertoon.

nanna-Kiitos! Sulla on on myös kiva lampetti ruokailutilassa. Voisin seuraavaksi löytöilla omaan keittiöön vastaavan. Nämä ovat oikeat hyvän tuurin lampetit. ;)
Tuire sanoi…
Hanne-Kiitos! Lampetit oli hyvä löytö. :) Hyvää löytöilyä sinulle!
nanna sanoi…
Meidän lampetti on aikanaan asemalta ostettu. Sain sen äidiltä ja äiti vielä kunnostutti sen mulle.
Tuire sanoi…
nanna-Sulla on kultainen äiti! Voi olla vaikea löytää niin kaunista lampettia, mutta yritän silti. :) Mun lampetteihin vaihdetaan myös uudet johdot. Harmi, että asema lopetti.
Olipa hyvä huuto. Todella kauniit! Onko muuten ne Tukholmasta kotiutuneet suutarinvalaisimet jo löytäneet paikkansa, vai oonkohan mä missannut jonkun postauksen, jossa olet uuden paikan esitellyt? Ja kylläpä olet uutena vuotena ollut taas niin tyylikkäänä:)
Jonna sanoi…
Kauniit lampetit! Hui, uskallanko edes kurkata Bukowski Marketin sivuille.Itseni tuntien olisi ehkä parempi pysytellä poissa. ;)

Aurinkoista viikkoa sinulle! :)
Tuire sanoi…
VillaVaahtokarkki-Kiitos, minäkin tykkään lampeteista! Tukholman messujen valaisimet eivät ole vieläkään päässeet ikkunalle, vaikka yritin kyllä painostaa niitä jouluksi käyttöön. Postaan ne kyllä se kaunis päivä kun ne akkunalle saadaan. :)

Jonna-Kiitos! Hyvä kysymys, kaikkea on saatavilla! :)
Iloista viikkoa!
Jonna sanoi…
Voi ei Tuire, uskallauduin kurkkaamaan ja siellä oli juuri sellaisia kattokruunuja joita olen etsinyt paikallisista huutokaupoista... :)
Tuire sanoi…
Jonna-Voi ihanaa, siitä vaan huutelemaan! Postailethan sitten, alkoi heti kiinnostaa millaisista kruunuista pidät. :)
Anonyymi sanoi…
Voi Tuire minkä teit! Nukkumaan pitäis mennä ja täällä vaan surfaillaan Bukowskilla.

Hyviä löytöjä sulla!

CalGirl
Tuire sanoi…
CalGirl-Sorry vaan, arvaa onko mulle käynyt monesti samoin! :) Hyviä löytöjä sinulle myös!
Ai vitsit! Uskallankohan edes kurkata?! Ehkä käyn vaan äkkiä vilkaisemassa, niin sitähän ei lasketa ;)
Tuire sanoi…
Cride-Hyvin perusteltu! Siellä on hakutoimintokin, jos tahdot olla oikein nopea. :)
Nainen Talossa sanoi…
Kiitos vinkistä. Aina on hyvä tietää näitä paikkoja, joista voisi löytää jotain epätavallista ja kaunista. Sinun löytösi tosiaan ovat ihastuttavat, hyvällä maulla hankitut :).
Tuire sanoi…
Nainen Talossa-Olepa hyvä! Hyvien vinkkien kierrättäminen on bloggailun iloja. :)
AnnaO sanoi…
Tosi kauniit! ♥
Tuire sanoi…
AnnaO-Kiitos! Ihanaa, että ne ovat vihdoin seinällä.
tiina sanoi…
Voi miten ne onkin kauniit. :) Voi apua, pitää mennä kurkkimaan. Ei saa tuollaisia houkutuksia laittaa tälläisille heikkoluontoisille ihmisille!!! ;)
Tuire sanoi…
tiina-Kiitos! Kannattaa mennä kurkkimaan, vaikka siinä on riskinsä. ;)
siili sanoi…
Aivan ihanat lampetit, luopuminen tuskin on pian ajankohtaista :)
Kiitos myös linkki vinkistä, enpä ole aikaisemmin kyseisillä sivuilla vieraillut. Täytyypä pitää vara ettei kovin usein surffaile haaveilemaan :)))
Tuire sanoi…
siili-Kiitos! Näistä lampeteista ei luovuta. :) Hauskaa surffailua!
Anonyymi sanoi…
Ihan hienot. Onko tuo Bukowski siis ruotsissa joku liike?
Minulla on saman valmistajan kaksiosainen kristallilampetti joka on upea. Olen vaan myymässä sitä pois. Se lähtee myös halvalla.