Ei riitä, että elää!
Auringon paistetta, vapautta ja pieni kukkanen tarvitaan myös!
H.C.Andersen

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulun viettoa


Miten valtavasti onkaan satanut lunta!

Onneksi nyt saa olla kotona ja tehdä lumityöt rauhassa. Joulu on lumisin minun muistiini ja uutisissa sanottiinkin, että viimeksi vuonna 1965 oli enemmän.

Joulupukki ja tonttu kävivät ja pojat olivat innoissaan.
Pukki oli oikein mukava ja jakoi kaikki lahjatkin, joita tosin onnistuttiin hankkimaan vähän tänä vuonna.

Innostuin minijoulutortuista aattoaamun nopealla blogikierroksellani. Nainen talossa-blogista sain idean ja toteutin sen heti. Pikkuruiset tortut ovat tosi kivoja naposteltavia ja niin suloisia. 

Olen myös innostunut nipsullisista koristeista, joita on hauska lykätä sinne sun tänne koristeeksi. Sienet löytyi Stockmannilta.

Tänä vuonna keksin lisätä eukalyptysgirlandiini vanhat kynttilänpidikkeet. Enkelipiparit tein jo tavaksi muodostuneella tyylilläni.

Rauhaisia pyhiä!
sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Hyvää joulua!
Puhuin tänään pukille!
Aattoiltana tavataan. :)

Jännitys alkaa tiivistyä ja poikia on yhä hankalampi saada uneen iltaisin. Huomenna haetaan kuusi, leivotaan taatelikakku ja kääräistään viimeiset paketit. Piparit kuivattavat kuorrutteitaan keittiön pöydällä. 

Tälläkin viikolla meillä vietettiin sairastupaa. Siinä samalla askarreltiin ja kimallettiin lehtikuusen oksia. Joskus tiimarista löytyneet kauniin isorakeiset vintage glitterit pääsivät käyttöön. Ystäville lähti kauniit paketit kimalleoksin ja pitsinauhoin koristeltuna. Omaan pukin konttiin en uskalla laittaa.

Meidän joulukortit ovat jääneet matkan varrelle, jostain syystä vain kuvakalenteri pääsi perille. Joten ikävä kyllä meiltä ei tänä vuonna lähdekään perinteistä korttitervehdystä.

Kiepautin eukalyptystä ja kuivatut ruusut vanhan kaapin koristeeksi. 
Ulkona on oikea talven taikamaa, joulu saa tulla!

Oikein ihanaa joulua teille kaikille lukijoille!


tiistai 18. joulukuuta 2012

Jouluista


Kristan kauniista blogista löytyy lisää kuvia meidän joulusta.
Kurkkaa tästä!

Blogini tila on loppu. Olen huono siivoilemaan blogia tai tietokonetta ylipäätäänkään. Aina pitäisi vaan saada toteuttaa uutta inspiraatiota. Monta kivaa aihetta olisi mielessä blogattavaksi, mutta en yhtään jaksaisi keskittyä tekniseen puoleen. (Vinkkejä otetaan vastaan.)Joulukiireetkin alkavat tiivistyä ja tehtävää riittää.

Lämpimästi tervetuloa monille uusille lukijoille!
Hauskaa, että löysitte tänne Talo & Koti-lehden kautta tai jollain toisella tavalla. Tilasin muuten Talo & Koti-lehden. :)

Iloista joulunodotusta! 


lauantai 8. joulukuuta 2012

ItsenäisyyspäivänäMeille tuli kaksi ystäväperhettä kylään itsenäisyyspäivänä.

Oli tosi hauska tavata pitkästä aikaa, vaikka emme ole vieläkään kunnolla tervehtyneet pöpöistä, joita saimme Lanzarotelta. Samasta syystä täällä blogissani on ollut hiljaista. Harmittelin, etten saanut kotiakaan juhlakuntoon, mutta ystävän tuoma kaunis itsenäisyyskimppu muutti tunnelman kerralla juhlavaksi!

Sitä paitsi pääasia, että tavattiin, vaihdettiin kuulumiset ja ihailtiin illan asukokonaisuudet!


Kuvat Helsingin Sanomat

Maria Ylipää näytti upealta saapuessaan punaisella matolla punaisessa luomuksessa! Hän on todella säteilevä. Jostain syystä puku ei minusta näytä kuvissa yhtä hyvältä, ehkä se vaatii liikettä. 

Pidin myös Jenni Haukion puvusta. Siinä oli nostalgista tunnelmaa raikkaalla tavalla.

Onneksi meillä on Linnan juhlat joulukuun alkua piristämässä.
Iloista joulukuuta!