Ei riitä, että elää!
Auringon paistetta, vapautta ja pieni kukkanen tarvitaan myös!
H.C.Andersen

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Hämähäkin seittiä


Saatiin hiukan Halloweenkoristetta omaankin kotiin.

Pääkallokorut löysin Gina Tricotista. Betonikurpitsa on löytö Plantagenin alesta. Pieniä kimalleluurankoja oli Tiimarissa ja Prismassa. Kaikki näyttää niin kivalle kimallettuna. 

 


Olin tänään aivan aidossa hämähäkin seitissä kun ryömimme verannan alla ja saimme vihdoin patolevylistoja kiinnitettyä. 

Yritin myös istuttaa sipulikukkia, mutta se ei onnistunut pakkasella. Seuraavan sulan aikaa se on tehtävä, satoi tai paistoi! 

Kulkekaahan turvallisesti!

perjantai 26. lokakuuta 2012

Halloween


Meillä on ilo päästä huomenna Halloween pirskeisiin ystävien luokse! 
Vaaleasti sisutettu talo muuntuu iloisen kammottavaksi juhlannäyttämöksi muuriverhoiluineen, harsoineen, seitteineen, hiilihappojäineen, mustavaloineen, itse arkarrelluin koristein ja upeine leipomuksineen.Kaikki isot ja pienet vieraat olivat valmistautuneet juhliin huolella!

Olisittepa nähneet kuinka söpöjä olivat kaikki pienet rivissä naamiot ylös nostettuina herkuttelemassa pitkän pöydän ääressä. :) Nämä kuvat siis viime vuodelta.

Kauhean hauskaa viikonloppua kaikille!

tiistai 16. lokakuuta 2012

By Pia's blogi-ilta PiirongissaEilinen blogitapaaminen Piirongissa oli aivan ihana tapahtuma!

Meille blogitarmalleille laitettiin hiukset, meikit ja Pian pellavamalliston vaatteet. Pia itse laittoi hiukset ja Isa meikkasi.

Suklamarengin Heidi, Tapipetitin Tarja, Kaunis arki kotiisi-Merja, Minä ja Heidi kauniissa By Pia's pellavissa.Tarjolla oli suussasulavia herkkuja; poromoussea saaristolaisleivällä, fetapinaattipiirasta, kalapalaa, suklaata, viinirypäleitä ja tuoretta ananasta.

Oli todella kiva tavata teitä lukijoita ja kanssabloggaajia! Tuntui mukavalle kun tulitte nykäisemään hihasta ja sain kasvoja nimimerkkien taa.Piirongin houkutuksia. Pian rekit hupenivat nopeaan, onneksi oli täydennystä mukana. Huivi kaulastani lähti heti muotinäytöksen päätyttyä uuteen kotiin. :)

Merja esitteli myös Kasperiina yrityksensä tuotteita. Lukijaystäväni innostui varaamaan Merjalta korukutsuja kotiinsa.


Tässä molempien pienten muotinäytösten asuni. 
Tykkään näistä vaatteista ihan hirveästi!

Ihailen Piaa, miten hän luonut niin kauniita ja helppoja asuja monenikäisille ja erikokoisille naisille. Hän myös työllistää lähialueen naisia. Pia on avaamassa verkkokauppaa, sitä ennen löydät malliston täältä.
Oi tulisipa kutsu juhliin, 
niin menisin heti Pialle laittamaan hiukset kauniisti taas!

Kiitokset kaikille ihanasta illasta!
sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Reissuterveisiä


Tulimme eilen Tukholman risteilyltä. Junailimme itsemme Helsinkiin ja ratikalla Hyljelaivaan.

Nelivuotias kävelee tomerasti vaikka Kiinaan asti, kunhan vain saa vetää matkalaukkuaan samalla. Samsoniten norsulaukku kulkee kevyesti pienellä. Laukku oli arvokas, mutta se on pelastanut jo kaksi reissua. On myös kätevää, että pojat huolehtivat omat tavaransa. Kuusivuotiaalle löytyi aikuisen laukku, jossa aisan saa säätää matalalle.


Tukholmassa kävimme taas Junibackenin satumaassa. Paikka on aivan ihana pienille, siellä pääsee leikkimään suosituissa saduissa ja kulkemaan vaunulla huolella tehdyissä satumaailmoissa.
Pojat tykkäsivät vielä, mutta koululainen olisi ehkä jo iso tänne. Tosin paikalla oli muutamia turistipareja ilman lapsiakin.

Neljävee on ollut palomies Junibackenista asti ja sai monella kielellä kehuja turvallisuutemme lisäämisestä.

Alkuillan show.

Siljalla oli tosi kivaa ohjelmaa lapsille. Pikku Myy oli aivan huippu leikittäjä! Muumidiscossa pojat olivat ainoita, jotka jäivät katsomoon. Ehkä ensi kerralla sitten.

P.S Kävelimme myös Humlegårdsgatanin läpi, mutta se ei ollut entisellään. Googlettamalla selvisi, että lempiliikkeeni Koffert ja Hans Mikaels ovat lopettaneet. :( Täytyy siis poistaa tärppini Tukholmaan vanhentuneina.

Huomenna on kivajännä päivä!
Huomenna saan tavata monia teistä!

Huomisiin!
Koitan välittää tunnelmia blogissani teille, jotka ette päässeet tällä kertaa mukaan.

torstai 11. lokakuuta 2012

Syysmenoihin


Syksyiseen illanviettoon lähdin samettijakussa ja viininpunaisissa saapikkaissa. Hiukset kiharsin keraamisilla suurilla lämpörullilla. Paidassa trikoota, sifonkia ja pikkaisen tuiketta myös tukkaan. Yhdistelmä näyttää paremmalta kun sifonkihihat näkyvät samettijakun alta, se unohtui kuvasta.Kynsiin olen harjoitellut koristeita kun sain ohutsiveltimisen kynsilakan.

Tunnelmallisia syysiltoja kaikille!
Pian on taas viikonloppu.