Ei riitä, että elää!
Auringon paistetta, vapautta ja pieni kukkanen tarvitaan myös!
H.C.Andersen

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Kesäpäivä


Kävin lauantaina kartanon kesäpäivillä Leppävaaran kartanolla.
Aurinko paistoi vielä lämpimästi ja tapasin ystäviä.
Myynnissä oli kaikkea tosi kaunista ja herkuttelimme kunnon leivokset.

Nougatin Sanna oli tuonut ihanat huivit ja korut. Kurkkaa tästä.
Nonnalla oli ihanat pöllöt ja viirit. Kurkkaa tästä.
Cafe latte spiritillä oli kaikkea ihanaa kotiin. Kurkkaa tästä.


Pian ihana pellavamallisto oli paikalla myös. Innostuin sovittelemaan ja tykkäsin kovasti. Kurkkaa tästä.

Kartanolta reippailimme ystävälle iltaa istumaan ja joimme kultahippukuohuvaa vanhenemiseni kunniaksi.

Harjoittelin itselleni vesiputouslettiä ja letitin talon naisväen myös. 

Iloista alkavaa viikkoa!
Toivotaan, että kesä jatkuu vielä hetken.


keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kartanon kesäpäivät Espoossa


Kartanon kesäpäivät Espoon Leppävaarassa kuullostavat kivoilta.

Myös ihana sisustusliike Nougat on mukana.

 Taidanpa käydä katselemassa kauniita juttuja kauniissa ympäristössä. Ai niin, täytyy muistaa käydä automaatilla. Kortti ei ehkä käy.

Iloista loppuviikkoa kaikille!

sunnuntai 19. elokuuta 2012

me & i-kutsut


Oletteko jo kurkanneet uuden me & i-malliston?
Se julkaistiin viime keskiviikkona ja meillä ehti olla kutsutkin. Ystäviä ja naapureita kokoontui taas paljon meille ja osalle porukasta kutsut oli jo kauden toiset!

Laitoin tarjolle kanasalaattia ja ranskalaista suklaakakkua. Vieraat pyysivät ohjetta ja laitan sen myöhemmin tänne. Lidlin limesuukot kylmänä saivat kehuja. Pöytää koristi söpöt geishaservetit ja äiti toi minulle vanhan Arabian pilkkukannun. Muotopuolen kimpun keräsin pika pikaa pihasta, liljaa, syysleimua ja maksaruohoa.

Mallisto on aivan ihana jälleen ja tein ihan pöllöjä ostoksia. ;)
Pöllöt on minusta niin sulkkiksia ja onneksi ne olivat mukana kuulain värein. Nykyinen eskari sai pöllöpaidan ja 4vee perii viime syksyisen pöllöpaidan. Molemmille tilasin pöllöpipot ja sukat. Viime talvena harmitti, etten tilannut plyysipipoja ja oli vaikea keksiä puettavaa luistelukypärän alle. Sai pojat myös pöllöttömiä vaatteita.
 

Puin meandin paidan viime keväältä ja hauskasti moni muukin vieras saapui meandia yllään kutsuille. Tilasin itselleni adorable-mekon ja emännän vaatteen. Me & i muisti minua bloggaajana ja sain nähdä malliston hiukan etukäteen ja valita yhden tuotteen mallistosta. Siitä lisää myöhemmin.

Tuliaisina sain ihanan puuterisen asterin ja kauniita kimppuja.
Edit. Kukka olikin krysanteemi. :)
Iloinen ilta venyi ja pimeni. Tällä kertaa viiniäkin kului ja näillä kutsuilla kuultiin vain yksi raskausuutinen. Onnea!

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kenkäkaapit


Viisi lomaviikkoa viuhui ohitse ja ensimmäinen työviikko on jo takana. Ajattelin, että loma vietetään rauhassa kotona ja tehdään puutarhatöitä. Mutta kuinkas kävikään, ohjelmaa kertyi kertyi, emmekä olleet juurikaan kotona.


Reissuloma oli kiva ja tuntui lomalle. Mutta puutarha rehottaa rikkaruohoa. Täytyy istuttaa paljon uusia taimia, jotta rikkaruohoille ei jäisi tilaa. Suomi on niin  kauniin vehreä ja kesän vihreys tulee ikkunoista ihanasti sisälle. 

Loman ainoaksi aikaansaannoksesi jäi kenkäkaapit. Olin mittaillut Ikean Hemnes kaappeja portaiden alle alusta asti. Ne olivat kesäalessa ja niinpä ne saatiin vihdoin tempaistua paikoilleen. 

Kenkäkaapin jalkoja lyhennettiin hieman ja näin tasolle mahtuu juuri vanha rautalankakori tuikuille ja pieni kukkanen. Isommassa maljassa herkkä Mustilanhortensia ja jaloangervo.

Kivaa alkavaa viikkoa töissä tai kotona!