Ei riitä, että elää!
Auringon paistetta, vapautta ja pieni kukkanen tarvitaan myös!
H.C.Andersen

lauantai 31. joulukuuta 2011

Hyvää uutta vuotta!Meillä on ilo mennä naapuriin vastaanottamaan uutta vuotta. Naapurin rouva oli keksinyt idean ripustella kuuseen lapsille yllätyksiä, joita he saavat sieltä napsia lähtölaskennan omaisesti. Tein kuuseen ripustettavaksi enkelinameja ja marmelaadikuulia.

Itse olen vähän vanhanaikainen joulukuusen kanssa. Kuusi saa tulla kotiin juuri juhlan sarastaessa ja lähteä vasta loppiaisena.

Toisikohan uusi vuosi lisää aikaa bloggaamiselle, aina voi toivoa. :)

Rauhaisaa uutta vuotta!
Toivottavasti kaikilla on taas sähköt kotona 
ja lempeä lumi peittäköön maan.

perjantai 23. joulukuuta 2011

Hyvää joulua!


Meidän joulukortti 2011.


Mä menen nukkumaan, koska huomenna on jouluaatto.
Mulla on vain kaksi toivetta: 
Se legocity junarata ja kauko-ohjattava työkalu.

Mä nukun nyt. Hyvää yötä Äiti!

Hyvää joulua blogisiskoille ja rakkaille lukijoille!

tiistai 20. joulukuuta 2011

Askarrellen jouluksi
Mekin kokeilimme askartelumassaa. Teimme kestäviä pipareita, jotka koristelimme timantein. :) 

Massaa löytyi ihan Prismasta ja se kovettui kätevästi kuivuessaan, ilman  uunia. Tämä oli helppo ja mukava askartelu pienemmällekin.

Koristeita pojat saavat antaa isovanhemmille ja ripustaa kuuseen. Ehkäpä jokunen päätyy paketin koristeeksi.

Joulu on jo ovella. Tuntuu, että aika loppuu kesken. Vielä on paljon tekemistä ennen kuin aatto voi koittaa. Työssä käyvän äidin aika juoksee vieläkin nopeammin. Sain kuitenkin saunan ja kylpyhuoneen katon vihdoin sudittua valkeaksi!(Sillä seurauksella, että pyykit vuöryy kohta eteiseen asti.)

Lisäaikaa tuli yllättäen, kun pienempi oksensi päiväkodissa eilen. Tänään on kiikutettu joulukortteja naapureille, pyykkikone laulaa kilpaa jouluradion kanssa ja piparinkoristelu odottaa. Nautimme kotipäivästä, kunhan nyt vain emme muut sairastuisi. 

Hyviä jouluvalmisteluja!


sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Kirjotut tonttulakit


Kirjoin pojille omat tonttulakit. Ristipistelin hiippalakkeihin myös nimet, jotka retusoin pois blogin kuvista. Nyt omat lakit löytävät tiensä kotiin päiväkodista ja erilaisista tonttujuhlista. 

Onkin hauskaa, että poikien päiväkodissa on käytetty paljon tonttulakkeja. Monilla lapsilla on siellä koko päivän hiippahattu päässä. Meidän kolmevuotias käyttää myös kotona ahkerasti tonttulakkia. :)


Suosikki kirjontakirjastani löysin kauniin  tontunmallin lakkeihin. Toisen tontun käänsin, jotta lakkien tontut olisivat kuin kavereita toisiinsa katsoen. Tonttulakit ostin kaupasta. Poikien liivit ovat kirppislöytöjä ja housut Lindexin. 

Tonttujen puuhia pohdiskellaan. Meillä tontut kurkkivat ikkunoista, mutta eivät tule sisälle. Se olisi liian pelottavaa. :)
Riemukasta tonttuilua!

tiistai 6. joulukuuta 2011

Hyvää itsenäisyyspäivää!Pojat toivat päiväkodista Suomen liput. Ne ovat niin ihanan liikkikset.

Nyt huomaankin virheen kuvassa. Onkohan joku käynyt asetelmaa hämmentämässä vai onko äiti väsynyt?

Meille tulee tänään isovanhemmat syömään ja linnan juhlia katsomaan, mutta sitä ennen otetaan porakone esiin. :)

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

torstai 1. joulukuuta 2011

PikkujouluihinNoa noan silkkitoppi ja paljettikoristeltu samettivyö, Accessorizen höyhensolki ja Lempi-tädin vanhat korut. Siinä pikkujoulun aineksia. :)

Ystävien tapaamiset ovat jääneet vähiin kun työ tahdittaa elämää. Ihana siis tavata paljon ystäviä kerralla pikkujoulun vietossa. 
Odotan kovasti!

Tänä vuonna en harmikseni ehdi pitää joulukalenteria blogissa, mutta moni muu bloggaaja on lähtenyt joululeikkiin mukaan. Ihana seurata toisten joulukalentereita! Laitoin viime vuoden kalenterini sivupalkkiin ja sieltäkin voi käydä kurkkimassa jouluisia ideoita.

Hauskoja pikkujouluja kaikille!