Ei riitä, että elää!
Auringon paistetta, vapautta ja pieni kukkanen tarvitaan myös!
H.C.Andersen

torstai 27. lokakuuta 2011

Halloweenia

Vietimme viime vuonna kammottavan hauskat juhlat naapurissa!
Ilahduimme kun saimme kutsun tänäkin vuonna. Viitat on jo ostettu, kaikille samanlaiset. :) Viimeksi pojat juhlivat ritariasuissaan, joita todella on käytetty. Minä olin mustissa suuri hämähäkki päässä.

Nämä kuvat eivät tee oikeutta upeille juhlille, joista ei puuttunut mitään.
Tunnelmaa toi lukuisten koristeiden ja kurpitsojen lisäksi mustavalolamppu. Mustavalolamppu muuttaa huoneen omituisen sinisen hämyisäksi. Hiilihappojäät savusivat ja mehuboolia sai ammentaa suuresta kurpitsasta. Yläkerrassa pääsi ennustajaeukon pakeille ja hänen säkenöivä pallo teki poikiin vaikutuksen. Näin ensi kerran pimeässä hohtavia ilmapalloja. Vierailla oli hurjan hienoja kokopukuja, peruukkeja ja kasvomaaleja. Emme malta odottaa.

Karmean iloisia iltoja!


lauantai 15. lokakuuta 2011

Pitsiä strasseilla


Kävin eilen elokuvissa, jo toistamiseen tänä vuonna. Hämmästyttävää, ihan kiva kun lapset ovat jo vähän kasvaneet. Pitsipaita on esiintynyt blogissa ennenkin. Nyt somistin Lindexin paitaa Noa Noa solmittavalla strassivyöllä. Hiukset tasoittuvat suurelle kiharalle kätevästi nutturamenetelmällä.

Eilen näin elokuvan, Sinä päivänä. Se oli sopivan viihdyttävä leffa, vaikka vähän surullinen. Anne Hathaway on ihana.

Edellisellä kerralla näin Tree of Lifen. Se oli tosi syvällinen, kuin yhtä pitkää rukousta koko elokuva. Kun näyttelijäkaartiin kuului Brad Pitt olin olettanut vähän hauskempaa katsottavaa. Tämä elokuva sopii hyvin oman elämän ja arvojen pohdintaan.
Lokoisia elokuvahetkiä kotisohvalla tai teatterissa!

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Pieni illankukku sisustaa

Kolmevuotias nukkuu päiväkodissa usein päiväunia. Niinpä uni ei tule yhtä nopeaan illalla kuin ennen. Pikkuinen on alkanut sisustaa ja järjestellä tähtiä.

Tähdet läjään, tähdet komuuttiin, tähti housujen viereen. 
Äiti kato vauva on merirosvo!
Tähdet ennen pikkusisustajaa somasti tähtisumussa.
Tähtiä voi siirrellä, eikä niistä jää jälkiä seinään. 

Sadetta luvassa,
sisustuksellisia päiviä kaikille!

maanantai 3. lokakuuta 2011

Kuulasta syksyä!

Rentoudun parhaiten keräämällä kukkasia omasta puutarhasta. Suloiseen pieneen kimppuun löysin daaliaa, samettiruusua, californian tuliunikkoa, maksaruohoa ja lumimarjaa.
Ruokapöydälle poimin syyssyrikkää, asteria, maksaruohoa, neidonkukan siemenkotia ja punalatvaa. Punalatva oli muuten se mystinen rikkaruoho, joka ilmestyi kukkapenkkiin. Pojista pienempi haluaa aina istuutua kukkasten kohdalle. :)
Kävimme pienellä syysretkellä. Lehdet eivät ole vielä kovin värikkäitä, mahtaako tullakaan komeaa ruskaa? Ilmojen herra on näköjään päättänyt suosia viikonloppuja. Arkinen sade alkoi heti tänään maanantaista. Ehkäpä viikonloppuna paistaa taas?
Kanervan vieressä on pieni pistelytyö, joka edistyy hitaasti kun silmät meinaavat lupsahtaa aikaisin kiinni illalla. 

Kuulaita syyspäiviä!