Kaappi peuhussa

Tässä on se Fiskarsin antiikkimessujen löytö! 
Kaunis kaappi, jota ei voinut ohittaa kun tutut myyjät Jokelan antiikki ja entisöinnistä tekivät niin hyvän tarjouksen. :)
Vanhassa kaapissa on kauniit kääntyvät naulakot sisällä. Vasta nyt laitoin kaappiin vähän roolivaatteita. Ihan ihmeellistä, ettei meillä ole akuuttia säilytystilantarvetta enää.
Kaappi toi poikien peuhuhuoneeseen vähän ryhtiä, mutta sisustettavaa tässä vielä riittää.
Pojat kävivät elokuvissa katsomassa Autot 2. Se oli ollut liian pelottava, vaikka he menivät 2D versioon. Harmi, se ensimmäinen Autot oli meillä tosi pidetty jo ihan pienäkin.

 Meillä on katsottu vain tv 2:n lastenohjelmia. Pojille ostettiin Baguganeja, koska en ole löytänyt muuta pientä näperrettävää pojille. Ohjelmaa he eivät ole saaneet katsoa. Alakuvassa näkyvissä Bakugan-leikeissä äiti ja isä Bakugan vievät pikku Baguganeille ruokaa. Aika söpöä!
Tässä on poikien näkemys viihtyisästä peuhusta. Eli ehkä äidin ei tarvitse niin kauheasti leikkitilaa sisustaa. Lampuille pitäisi tehdä jotain. Kuva keväältä.
Leikkisiä ja pelottomia päiviä!

Kommentit

Iida Emilia sanoi…
Voi, miten IHANA kaappi! Siis täydellinen <3 Itsekkin haluaisin löytää vanhan kauniin kaapin. ( Meillä lisä-säilytystilaa tarvittaisiin ;)

Meilläkin tytöt kävivät iskän kanssa Autot elokuvan katsomassa. Ei kuulemma pelottanut, vaikka olihan siinä vissiin menoa ja meininkiä ihan eritavalla kuin ykkösessä.

Toivotaan ,ettei tule painajaisia!
Tuire sanoi…
Kiitos Iida Emilia! Kaappi on kaunis ja ihanasti entistetty! Laatikko tuolla korkeuksissa on aika hupaisa. Ja käteväkin varmaan, kun saa jotain pois lasten ulottuvilta. :)

Toivotaan, että vältytään painajaisilta, uni ei meinannut tulla. Hyvät yöt teille ja onnea kaapin metsästykseen!
allidaalia sanoi…
Kaunis kaappi! Tykkään!
Pitäisi varmaan tutustua Jokelan antiikkikaupan huonekaluihin.
Ihana leikkihuone pojilla.
Mukavaa Viikkoa!
Anonyymi sanoi…
Aivan ihana kaappi ja lastenhuone muutoinkin:)
Anu sanoi…
Hieno löytö tuo kaappi! Ihanalta kuulostaa kun ei ole sitä akuuttia säilytystilan puutetta. Meillä tosin taitaa vaan olla liikaa tavaraa.
Peuhutilassa on hyvin tilaa leikkiä, se on varmaan lapsille pääasia.
Olen kuullut nyt useammalta että Autot 2 on valitettava pettymys. Toki sille on myös ollut hurjat odotukset. Hesarissa oli että sallittu-ikäraja on virhe, mutta ei se sovi välttämättä 3 vuotiaillekaan. Meillä pienempi jää tylysti kotiin ja pidetään kotona leffailta kun isompi pääsee sitä katsomaan.
Nuo Bakugan yms. ohjelmat ehtii sitten joskus kouluiässä. 5- vuotias meillä halusi välttämättä kirjastosta Maisa-DVD:n :)
Tuire sanoi…
allidaalia-Kiitos! Tykkään kaapista, siinä on niin kaunis maalipinta. :) Iloista viikkoa!

memmi-Kiitos! On mukavaa kun pojilla on leikkitilaa, eikä tarvitse öisin kompastella junaratoihin ja muihin.

Anu-Kiitos! Turha tavara on ainainen työmaa meilläkin. Toivotaan, että teidän autofani tykkää leffasta. Meidän viisivee ei edes halua enää ikinä elokuviin. Autot 2 on varmaankin isoille pojille kiva.

Kivaa viikkoa kaikille!
Marina sanoi…
Oikein kaunis kaappi, upea löytö.Mukavan avaralta ja valoisalta näyttää myös lasten huone temmeltää <3
Ansku sanoi…
Kaappi on U-P-E-A...minäkin moisesta haaveilen, mutta ei aavistustakaan mihinkä se meillä mahtuisi. Keväällä noita kaappeja katselin, mutta sitten ostin pienemmän liinavaatekaapin tytölle. Miten edullisesti tämän sait? Kun tuntui että ovat lähellä 1000€, kun niitä katselin
Tuire sanoi…
Marina-Kiitos! Kaappi kaunistaa huoneen. Tila on vähän liiankin avara. Sohvan takana on sentään tauluja, mutta eivät näy näissä kuvissa.

Ansku-Kiitos! Tämä kaappi ei ole kovin suuri. Etujalat ovat hiukan haperot, pitää sahata pyöreät palat niiden alle. Hintapyyntö oli 690€ ja sain sen edullisemmin eli hyvä löytö mielestäni. Jos löytää jotain ihanaa, niin ainahan voi luopua jostain muusta. :)
Kaapin metsästysonnea!
Anonyymi sanoi…
Kerrotko mistä olet hankkinut tuon sängyn yläpuolelle kaarevan verhon pidikkeen (9.elokuuta teksti&kuva)?
-Anne
Anonyymi sanoi…
Lapset on parhaita sisustajia!! Miltakohan kodit nayttais jos lapset paasis vauhtiin? Meilla lapset pyys et kaikki valkoinen voitais maalata sateenkaaren variseks, koska valoinen on niin tylsaa. Kiva etta teilla on peuhuhuone, jossa pojat saa toteuttaa itseaan.
CalGirl
Niina sanoi…
Ai kun on ihana , aivan täydellinen kaappi !!! ♥
Lilla Kullan sanoi…
Nice and fine.:-) Stina
Tuire sanoi…
Anne- Baldakiini on pienestä liikkeestä, Aarteita ja antiikkia. Heillä on liike Billnäsissä ja Turussa. Ellokselle oli tullut myyntiin vastaavia sängynkatoksia. Onnea etsintään!

CalGirl-Niinpä! Meidän talo olisi ainakin myrkynvihreä, koska se väri on vihrein. :)

Niina-Kiitos! Kävi hyvä tuuri kun kaappi löytyi. :)

Stina-Thank you! Tack! :)
Anonyymi sanoi…
Kivona kuvia ja kaapin lisäksi ihana tuo intiaaniteltta! Mistä sellaisia saa? :)
Tuire sanoi…
Kammari-Kiitos! Tiipii on on ostettu Lidlistä nelisen vuotta sitten. :)
Eeva sanoi…
Hieno kaappi, ihana talo, hauskoja kuvia ja ideoita! Tosi hieno "tuttavuus" tämä blogisi!
Tuire sanoi…
Eeva-Kiitos! Mukavaa, että olet löytänyt tänne, tervetuloa!
Lovviisa sanoi…
Kyllä sitä ennen on osattu, niin kaunis kaappi :)
Tuire sanoi…
Lovviisa-Kiitos! Kyllä ennen on osattu ja viitsitty. :)
Kaisa sanoi…
Wautsi mikä kaappi! Onnittelut hienosta löydöstä... Love it <3
Tuire sanoi…
Kiitos Kaisa! :)