Lisää hyllyä ja lisää tunnustusta

Tämän pienen hyllyn tilasin myös Ellokselta. Se on yläaulassa ja sopii siihen kivasti. Hylly on tosi kapea, eikä häiritse kulkua. Silti siihen mahtuu pieni kukka aulan auringosta nauttimaan.
Perunanarsissit nupullaan.
Sain lisää tunnustusta Katilta Carpenters chick-blogista. Kiitos kovasti!
Mietin vähän onko hylly liian mahtipontinen ja vähensin ylevyyttä saviruukulla.

Kommentit

Tanja sanoi…
Oi, hylly on niin ihana! Oon katellu niitä itekki jo pitkään, mutta päätin olla ostelematta mitään tänne vuokra-asuntoon. Tai no en voi ostella kun ei mahdu.;) Toivottavasti niitä on vielä kesällä siellä Elloksella!

Kivan värinen seinä tuon hyllyn taustalla, muistatko mikä sävy?
Villa Kajava sanoi…
Kaunis hylly ja hyvin sopii aulaan! Ei ollenkaan liian mahtipontinen :). Lisäksi olet taattuun varmaan tyyliisi osannut laittaa hyllyn päälle mittasuhteiltaan hyvin sopivat asiat. Tuo vauvakuva, jossa myös sinä ihastuttava! En ole nähnyt missään tuollaisia kehyksiä, ovatko valokuvaamosta?

Kaunista talvista viikonloppua!

t.Minna :)
Tuire sanoi…
Tanja-Kiitos! Toivotaan, että on jäljellä ja jos ei niin aina tulee uusia kivoja juttuja. :) Seinän piti olla harmaa, mutta aika paljon liilaan menee tämäkin. Sävy on Tikkurilan Y428.

Minna-Kiitos! Kiva jos ei näytä liian mahtailevalta. :) Kehykset ovat Riviera Maisonin ja saatu ystävältä lahjaksi nelisen vuotta sitten.

Ulkona onkin ihana päivä, viihdyttiin siellä pitkään!
Saila sanoi…
Ihan totta, saviruukku tuo aina kivaa maanläheisyyttä ja rentoutta peliin. Ihanalta näyttää, ja varsin hyvä paikka suloisille potreteille.
Hannis sanoi…
Tosi kivasti Ellokseltakin saa hyvään hintaan sisustusjuttuja ja vielä kun monesti on niitä ale-prosentteja, niin jee :-)

Muuten niistä "kattokoukuista", mä löysin niitä Indiskasta ensin ja huomasin sen jälkeen Clasulla niitä olevan vielä parempaan hintaan.

Tykkään niin tuosta sun soppakulhosta, nätti asetelma :-)
Tuire sanoi…
Saila-Saviruukut ovat aika ihania perusjuttuja ja mitä käytetympi sen parempi. :)

Hannis-Mä ihan yllätyin kun ekan kerran huomasin Elloksen sisustuspuolen. Mun ale prosentit ei tehonnut huonekaluihin ja jouduin sit tilaamaan takin. Mikä sääli, varsinkin kun takki on aikas ihana. :)
Indiskassa ei ollut "kattokoukkuja" kun minä siellä kävin. Clasulta en ole älynnyt katsoa, kiitos vinkeistä! Bauhausilta löytämäni koukut ovat hyvät myös. Mun kukat useimmiten pääsee soppaskooliin. :)
Senni sanoi…
Ompa kaunis hylly, olen itsekin vasta elloksen koti-puoleen tutustunut ja kyllä positiivisesti yllättynyt :) Varsinkin kun juuri niitä %aleja saa sinnekin käytettyä!!!
Sanna-Pauliina sanoi…
Nätti hylly! :) Eikä liian mahtipontinen, se tässä valkoisessa väriskaalassa on hyvää että kaikkea krumeluuria saa olla kunhan on valkeaa :) Täällä ei vielä narsisseja ole kaupan, eikä krookuksia, vain helmihyasintteja.. Nautin siis niistä ja odottelen uusia kukkia kauppoihin!
Anna Clarissa sanoi…
Narsissiasetelma on kaunis ja edellisen postauksen hylly on oikein kiva, sopii hyvin paikalleen!
Satu sanoi…
Ihana hylly ja tosi kaunis asetelma! Näyttää oikein hyvältä. Myös edellisen postauksen hylly oli tosi onnistunut kokonaisuus!
Anonyymi sanoi…
Kauniita hyllyjä ja sopivat niin hyvin nättiin kotiinne! Sinun innoittamana olen katsellut Elloksen kuvastoa uusin ajatuksin, ennen laitoin sen lähes avaamatta paperinkeräykseen. Mietiskelen mahtuisiko meille jonnekin samanlainen hylly kuin teillä!
Johanna
Hanna sanoi…
Kivoja hyllyjä olet löytänyt, tykkäsin erityisesti tuosta khh:n hyllystä. Eikä näytä seinät niin tyhjiltä kun saa hyllyn ja siihen kivoja tavaroita.

Muotopuutarhasuunnitelmista olisi kiva kuulla joskus, jos niitä jo on :)
Tuire sanoi…
Senni-Kiitos! Miksei minun ale% käynyt mööpeleihin kun muilla näyttää käyvän?

Sanna-Pauliina-Kiitos! Tosiaan kun väriskaala on hillitty voi irrotella muodoilla. :) Helmililjoillasi oli niin kaunis ruukku! Teilläpäin on varmasti paljon paremmat kirppikset kun teet niin upeita löytöjä.

Anna-Clarissa-Kiitos! Narsisseja on jo avautunut ja ne tuoksuvat ihanasti.

Johanna-Kiitos! Kiva kun inspiroiduit, eikun mittanauhan kanssa koti ympäri. :)

Satu-Kiitos! Mä olenkin yrittänyt ryhdistäytyä aselmien laitossa ja tavaroiden esillepanossa.

Hanna-Kiitos! Mikä sattuma, että juuri tänään kaivoin puutarhasuunnitelmani esiin ja pohdin sitä ystävien kanssa. Postailen siitä piakkoin, olisi kiva saada teidänkin apua. :)