Flamingo Spa

Seikkailuni kehä III puistoissa jatkuvat.  :)

Lauantaina pääsin vihdoin Flamingo Spahan. Eli tällä kertaa olin vesipuistossa Vantaalla. Saimme sovitettua aikataulut ja meitä oli viisi ihanaa naista nautiskelemassa lämpimistä altaista ja tuoksuista ja juomista ihan aikuisten kesken. 

Tila oli kaunis ja mikä parasta todella lämmin! Me pääsimme irti arjesta itämaisissa tunnelmissa kylpien. Aivan kuin olisimme olleet jossain paljon kauempana.

Mukavaa, että Flamingossa on aikuisten puoli erikseen. Niin ihanaa kun lasten riemu on, niin ei siinä kyllä rentouduta. Tunnelmaa valitettavasti latisti pukuhuoneet, jotka olivat yhteiset kylpylän vesipuistovieraiden kanssa ja minusta ankeammat kuin normaalissa uimahallissa. Kylpylöitä kolunneet ystäväni pitivät 32€ hintaa melko korkeana. 

Kylpemisen jälkeen söimme ravintolassa ja ilta oli onnistunut.


Tänään vietimme äitienpäivää kakkua syöden. Sain ihanan valkoisen runkoruusun ja pieneltä kerholaiselta rönsyliljan.
Hyvää äitienpäivän iltaa!
Päivän raksakuva on kuoppa.

Kommentit

Terhi sanoi…
Oi, päästäpä Flamingoon ilman lapsia! Me ollaan oltu siellä lasten kanssa, mukavaa se oli kyllä niinkin. Mutta se Spa-osasto olisi kiva katsastaan vaikkapa naisseurassa :)
Anu sanoi…
Kuulosti mukavalta viikonlopulta! Tuo Kakun jalusta on upea. Onko se kokonaan lasia?
Tuire sanoi…
Spa oli aika ihana. Hörpin siellä tyylikkäästä pikarista granaattiomenakarpalosmoothien.

Seuraavaksi pitäisi viedä meidänkin lapset sinne. Pienistäni isompi on sellainen vilukissa, että nauttisi varmasti Flamingon lämmöstä.

Kakun jalusta on lasia ja käsinpuhallettu. Jostain antiikkisysteemistä sen löysin ja se on ollut kovassa käytössä meillä.

Kuoppaan on tullut tänään sorat ja huomenna käyn kurkkaamassa miltä näyttää.