Synttäriaikaa

Pojalla Monsuunin paita ja Miniman liivi. Minulla Lindexin kietaisumekko ja timanttipanta, Indiskan hame, Noa noan vyö kevät 2010, toppi ja kaulakoru H&M kevät 2010.

Monet ystävieni lapsista ja lasteni ystävistä ovat syntyneet keväällä. On ihanaa päästä lastenkutsuille. 

Kerran esikoiseni oli jo yksin juhlimassa. Hänellä oli mennyt ihan hyvin. Vähän olivat kyllä miettineet pitäisikö hänen karkin syöntiä rajoittaa. :) Poika on aivan mahdoton karkinsyöjä. Keksit, kakut ja jätskit saa jäädä rauhaan, mutta karkit kyllä kelpaa!

Tässä pienempi ystävänsä 1vee juhlissa viime kesänä. Hän istuu Sac n`seatissä. Se on kätevä kankainen pussi, josta saa pienelle istuimen tavalliseen tuoliin. Harvalla on kotona kovin montaa syöttötuolia. Sellainen kulki mukana silloin. Hankin sen Anttilasta.

Isompi täytti kaksi noin kaksi vuotta sitten.


Nyt poika itsekin täytti neljä. Päätin, että pidämme lastenkutsut vasta kesällä ja samalla kertaa molemmille pojille. Tähän on sellainen hyvä syy, että pienemmän täyttäessä kaksi, olemme kodittomia. :)

Isommalla on yksi toive syntymäpäivillensä; hän haluaa pinatan. On tainnut nähdä telkkarissa. Vähän on myös kysellyt minulta, että saako se ja se tulla hänen synttäreilleen. No saa. Ajattelin järjestää kutsut rauhaisalle puistoaukealle ja sinne mahtuu.


Kommentit

Anu sanoi…
Onnea synttärisankarille! tuo puistoidea kuulostaa kivalta. Kyllä ne vaan nopeasti kasvaa nämä pojat. Meillä lähdes kaikki tutut lapset on synytnyt syksyllä tai talvella, eikä vähään aikaan olla oltu juhlissa.
naana sanoi…
Onnea! <3

Arvaa mitä? Silloin kun oltiin Tukholmassa, näin laivalla ihan sun näköisen naisen. Meinasin käydä kysymässä että oletko se blogin pitäjä... :D
Terhi sanoi…
Onnea sankarille! Kivoja kuvia, sinä niin nättinä :)
Tuire sanoi…
Anu-Ai teillä on juhlia talviaikaan. Hauskaa, että on piristystä pimeänä vuodenaikana!

Naana-Kikattiko se nainen tanssien ympäri laivaa suuressa naisjoukossa? Mun on pitkään pitänyt laittaa kuvia ilta-asuistani laivalla. Sitten saamme varmuuden. :)

Terhi-Kiitos, kiitos!
allidaalia sanoi…
Tosi kiva asu sinulla.
Kuulostaa hyvältä idealta viettää synttärit puistossa. :)
Saara sanoi…
Ihana asu sulla! :)
Ite tykkään ihan mielettömästi erilaisista neulemekoista, etenkin talvisin.. Keväällä oon siirtynyt enemmän rentoihin trikooomekkoihin.. :)
Tuire sanoi…
Kiitos!
Minustakin sain yhdisteltyä kivan asun, mutta sukkahousujen olisi pitänyt olla harmaat.

Puistosynttärit houkuttelee. Pitää aloittaa suunnittelu.

Kaikki mekot ovat ihania. Eteenkin neulemekot, mutta niitä ei ole helppo löytää. Voi miten odotan jo kesän lämpöä kun voi heittää trikoomekon päälle ja ulos! :)
Saila sanoi…
Voi että kun näytät niin nuorelta ja tyylikäältä, jotenkin mun on vaikea ajatella että olet kahden lapsen äiti, siis kun olet niin nuoren oloinen, positiivisesti. Mutta eihän nuo ole toisiaan poissulkevia asioita.
Hauskaa, olin eilen siskontytön 3-vuotispäivillä ja hän sai kummeiltaan ihan samannäköisen mustavalkoisen muumipaperiin käärityn paketin...
Tuire sanoi…
Kiitos Saila!
Olen oikeasti niin vanha, että kaikki kommentit nuoruudesta tuntuu oikeasti hyvältä! :)

Muumit on ihania!