Nimpparikahvit


Sain Kappalhin Vintage Stories-paidan tuliasina Äidiltä.

Hyvä ystäväni pääsi kylään monien peruuntumisien jälkeen. Olikin jo kertynyt paljon näytettävää ja monta ideaa keskusteltavaksi. Leivoimme eilen mokkapaloja ja ajattelin, että lasten olisi kiva koristella ne itse. Mutta, en sitten siinä tohinassa tarkistanut nonparellipurkin suuta. Siinäpä ei ollutkaan mitään sihtiä.

 
Näinhän siinä sitten kävi.

 

En muuten juo kahvia. Vieraatkin saavat tyytyä pikakahviin. Yhteisiä kahvihetkiä pitää silti viettää varsinkin nimipäivänä. Kiitos nimppari onnitteluista!

Kommentit

nanna sanoi…
Äidit on aika kivoja :) Mun tunika on myös äidiltä!
Sini sanoi…
Kaunis paita:-)

Meillä on muuten käynyt nonparellien kanssa samalla tavalla! Ei menoa haitannut, päinvastoin.

Myöhästyneet nimpparionnittelut!
Sini sanoi…
Moi taas!
Luin mietteesi Sambramänty-tapetista, ja pakkohan se oli netistä tsekata: todella kiva, laita ihmeessä! Hieno tausta inkkariteltalle, ja on kaunis ja kuulas :) Kyseisellä firmalla muitakin tosi kauniita tapetteja; itse ihastuin Birger Kaipiaisen harmaa-vaaleanpunaiseen kiuru-tapettiin ja Ritva Kronlundin perhosiin. Mut ne ei kyllä taida olla ihan poikienhuone-genreä :)
Tuire sanoi…
Äidit ovat ihania! Jä Äidin sisko myös!

Kävin katsomassa kiuru- ja perhostapetit. Ne olivat kauniita. Täytynee vielä harkita, jos laittaisi tapettia yhden seinän niin kuin Nanna ehdotti. Kiitos onnitteluista!
Sanna sanoi…
Oli mukavaa ja maistuvaa :) Tervetuloa vastavierailulle! Ja olen samaa mieltä kuin muut, anna tapetille mahdollisuus!
Anu sanoi…
Kieltämättä aika ihana äiti! Mutta myös tietoinen tyttären mausta. Paita on kyllä ihana myös.