Lastenhuoneet

Juvin senkissä on Ikean posliinivetimet, pinnasänky Ikeasta, Mailegin viirinauha, minun vanha matto, Mummon virkkaamat ruusuverhot ja laskosverhot on itse ommeltu.

Suloinen tiipii löytyi joskus Lidlistä, antiikkirautasänky hiekkapuhallettiin ja jauhemaalattiin. Katosverho on itse ommeltu. Kello on lahja ystävältä.

Nyt lastenhuoneen seinät ja kalusteet ovat valkoiset ja tekstiilit vaaleansiniset. Leikkihuoneessa (sängyssä ei nukuta, ehkä teen niistä nojatuolit) on yksi seinä beessi. Mitähän keksisi uuteen taloon? Pojille tulee omat huoneet, joissa saavat luvan myös nukkua. Nyt en ehkä halua sävyseiniä vaan kaikki seinät samalla värillä. Olisiko seinät vaaleansiniset? Tulos liikaa sinistä, ilman kontrasteja? Olisiko seinät vaalean beessit? Näyttää ihanalta Kaunis pieni elämä blogissa. Ja sopii hyvin vaaleansiniseen. Ehkä toinen huone voisi olla beessi, mutta millainen toinen olisi? Ja millaiset tekstiilit?


Herätessä on kiva tähyillä ulos uninalle kainalossa. Meniskö siellä auto tai hauva?

Kommentit

Mannukka sanoi…
Mummin virkkaamat verhot on ihanat!
Terhi sanoi…
Kivan blogin löysin Kalastajan vaimo-blogin kautta. Sopiiko, että lisään blogilistaani?
nanna sanoi…
Hyvää nimpparia!!

Mun lastenhuoneplänit on valkoista pintaan, johonkin kohtaan jotain kivaa tapettia ja lopusta väristä pitää huolen lelut.
U.M sanoi…
Ompa nätti lasten huone!
Tuota ristipisto kirjaa saa ainakin Stokkalta, Helsingin akateemisesta hankin omani..
Tuire sanoi…
Minut saa lisätä blogilistaan. Hauskaa on kun blogia luetaan ja kommentoidaan.

Kiitos Nanna nimppari-onnitteluista! Mä aina välillä ajattelen tapetoivani lastenhuoneita Pihlgren-Ritola Oy:n Sebramänty tapetilla. Se olisi aika hauska tausta poikien tiipiille ja ritari-leikeille. Mutta en tiedä uskallanko kuitenkaan.

Ai kirjaa löytyy niin helposti. Täytyy käydä joskus katsomassa ja joskus laitan jonkun kuvan jostain kirjomastani. Kiitos vinkistä!
jarna sanoi…
Ihana tuttisuu...<3